www.engineering-norge.com
BALLUFF

Sannfargesensor BFS 33M: Når ting virkelig blir fargerike

Med sine nye BFS 33M fargesensor presenterer Balluff en sannfargesensor av aller høyeste klasse. Uansett hva slags gjenstander du viser sensoren, kan den skille alle fra hverandre med feilfri nøyaktighet. Selv de minste nyanser, de minste forskjeller i grånivå eller minimale endringer i overflateegenskapene oppdages uten problemer. Den oppdager en gjenstand nøyaktig og skifter visning med lynets hastighet. Opp til sju gjenstander kan vises på denne måten. I tillegg kan fargeverdiene L*a*b også vises direkte på et serielt grensesnitt. Spesialkompensasjon og individuell kalibrering betyr at sensoren oppnår svært høy nøyaktighet over lengre tid.

Sannfargesensor BFS 33M: Når ting virkelig blir fargerike
BFS 33M er mer enn en enkel fargesensor. Som en sannfargesensor oppdager den nøyaktig hver farge i det tekniske fargerommet, noe som gjør den ideell til bruk i flere krevende anvendelser, inkludert robotteknologi, automatisert montering, i emballasjebransjen eller treforedlingsindustrien. Sensorens robuste aluminiumsdeksel er ikke bare svært attraktivt og moderne, men etterkommer også de spesielle kravene til maskin- og systembyggere. Sensoren brukes alltid sammen med en fiberoptisk kabel, slik at den kan håndteres under særlig harde forhold og trange monteringsrom.

Sammen med en valgfri linse fra Balluff kan du lett komme opp i rekkevidder på til og med 400 mm og mer. Metalldeler i ferdigbehandlingsprosessen kan overvåkes, eller du kan velge forskjellige materialegenskaper. Den høye omkoblingsfrekvensen på 1,5 kHz gjør det mulig å overvåke selv raske prosesser slik som i trykkeribransjen. Alle sensorinstillingene kan enkelt opprettes og vises ved hjelp av brukervennlig programvare. Dette betyr at sensoren ikke bare vil være i drift på svært kort tid, men brukeren vil også alltid kjenne dens status. BFS 33 er det ideelle verktøyet for automatisert kvalitetskontroll i det å styre prosesser.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne