www.engineering-norge.com
BALLUFF

Magnetisk enkodersystem med Drive-Cliq-grensesnitt fra Balluff

Den absolutte magnetiske enkoderen BML i SGA-serien skiller seg ut i alle bruksområder der høy absolutt nøyaktighet av posisjon og ferdens slutt er nødvendig. Omfattende diagnostiske funksjoner sikrer pålitelig drift og mer effektivt vedlikehold. Med sitt Drive-Cliq-grensesnitt kan målesystemet fra Balluff også integreres perfekt i Siemens kontrollmiljøer. Siemens har sertifisert systemet deretter.

Magnetisk enkodersystem med Drive-Cliq-grensesnitt fra Balluff


Plug and play-installasjon gjør det enkelt å integrere i styringssystemet. Kontrolleren detekterer automatisk sensoren og dens grunninnstillinger. Sensoren gir også stor fleksibilitet, siden det er tillatt å koble av og på båndet. Dette åpner for enkle og økonomiske løsninger for krevende applikasjoner innen automatisering og maskinverktøybygging, spesielt spesialmaskiner.

Siden systemet fungerer magnetisk, er det også ekstremt ufølsomt for temperaturendringer, smuss (for eksempel fra støv og olje) eller slitasje. Takket være sin kompakte formfaktor er målesystemet også enkelt å integrere i eksisterende applikasjoner, selv under trange monteringsforhold. Den rause leseavstanden på 1,3 mm gjør installasjonen enklere.

I praktisk drift sikrer kontinuerlig adekvat kontroll høy pålitelighet, siden systemet konstant sjekker målekvaliteten. Automatisk tilstandsovervåkning kontrollerer signalkvaliteten, og ved bruk av kontrolleren er det en praktisk måte å evaluere funksjonsreserven på.

LED-status og diagnostiske funksjoner sikrer pålitelig drift og mer effektivt vedlikehold.

Det lineære målesystemet er egnet for både lange målelengder opp til 48 meter, så vel som for applikasjoner som krever høy presisjon. Med en nøyaktighet på opptil ± 12 um og en oppløsning på 1 um, oppfyller målesystemet disse kravene. Systemet er også enkelt å ettermontere.


Magnetisk enkodersystem med Drive-Cliq-grensesnitt fra Balluff

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne