www.engineering-norge.com
BALLUFF

Intelligent posisjonsmålesystem for absolutt lineær tilbakemelding

Med BMP-serien har Balluff lagt til en ny intelligent fortrengningssensor som ikke bare gir det absolutte posisjonssignalet for slaglengden av et stempel via IO-Link, men også informasjon om sensorstatus og de aktuelle omgivelsesforholdene.|

Intelligent posisjonsmålesystem for absolutt lineær tilbakemelding
Den overvåker for eksempel sensortemperaturen, antall starter og varsler når en konfigurerbar grenseverdi brytes. En intern teller overvåker kontinuerlig driftstiden i hele sensorens levetid, både siden forrige service og siden siste oppstart. Dette gjør det mulig å planlegge en eventuell nødvendig utskifting ved neste serviceintervall.

Det integrerte IO-Link-grensesnittet tilbyr også fleksibilitet; det muliggjør for eksempel raske formatendringer takket være tidsbesparende parameteriseringsfunksjoner. Denne magnetiske, berøringsfrie og slitasjefrie sensoren detekterer kontinuerlig den absolutte stillingen til et stempel, er kompatibel med praktisk talt alle sylindertyper og er rask å installere. Foretrukne applikasjoner inkluderer de der den eksakte utførelsen av et definert stempelslag er viktig for prosessen og produktkvaliteten, for eksempel i montering, håndtering og fabrikkautomatisering.

 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne