www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq annonserer Series C-finansieringsrunde på 50 millioner dollar, ledet av Insight Partners

Insight Partners gjør som Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Cisco Investments og Second Avenue Partners, og går inn med finansiering av Seeqs produkt- og markedssatsning.

Seeq annonserer Series C-finansieringsrunde på 50 millioner dollar, ledet av Insight Partners

Seeq Corporation, en ledende aktør innen avansert analyseprogramvare til produksjon og tingenes internett i industrien (IIoT), annonserte i dag at de har avsluttet en Series C-finansieringsrunde på 50 millioner dollar, ledet av det globale risikokapital- og ventureselskapet Insight Partners. Runden omfatter bidrag fra de eksisterende investorene Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures, Cisco Investments og Second Avenue Partners. Med dette er Seeqs totale finansiering siden oppstarten oppe i ca. 115 millioner dollar.

Seeq hjelper ingeniører og vitenskapsfolk innen prosessproduksjon med å raskt analysere, predikere, samarbeide og dele kunnskap for å forbedre produksjons- og forretningsresultatene. Seeqs kunder kommer fra olje og gass, legemiddelindustri, kjemisk industri, energi, gruvedrift, næringsmiddelindustri og andre prosessindustrier. Denne finansieringen vil fremskynde veksten i Seeqs utviklings-, salgs- og markedsføringsressurser, og bidra til å øke selskapets tilstedeværelse i andre land.

«Vi er fornøyde med å få støtte fra Insight Partners til å avslutte Series C-finansieringen, slik at vi kan skalere virksomheten vår og hjelpe produsenter med å ta databaserte beslutninger», sier Steve Sliwa, adm.dir. og medgrunnlegger i Seeq. «Ved hjelp av stordata, maskinlæring og IT-innovasjon legger Seeq til rette for en ny generasjon med programvarebasert kunnskap.»

«Seeq har etablert seg som den ledende aktøren innen analyse for prosessproduksjon og IIoT, og vi tror de vil fortsette å hjelpe bedriftene med å finne og dele kunnskap og ta raskere beslutninger», sier Matt Koran, Vice President hos Insight Partners. «Selskapet har hatt en utrolig vekst til nå, og vi er svært fornøyde med å samarbeide med dem mot visjonen om en ny generasjon med maskinlæringsbasert analyse.»

Seeqs omfattende utvalg applikasjoner for analyse og deling av produksjonsdata inkluderer Workbench for brukervennlig avansert analyse, Organizer for publisering av rapporter og dashbord, Data Lab for tilgang til Python-biblioteker, og Cortex for IT-styring, datakonnektivitet og beregningsfunksjoner.

Seeq var i 2020 nr. 261 på Inc. Magazines liste over de raskest voksende selskapene og nr. 76 på Deloittes Technology Fast 500-liste, samtidig som de vant Red Herring Top 100 for Nord-Amerika.

Seeqs raske vekst drives delvis av samarbeidsavtalene og arbeidet innen skybasert databehandling. Seeq er tilgjengelig på AWS Marketplace og er en AWS Industrial Competency Partner. Seeq har vært tilgjengelig på Azure Marketplace siden 2019 og var nylig finalist i kåringen Microsoft Energy Partner of the Year 2020.

I tillegg til skysamarbeid kan Seeq kobles til et omfattende utvalg lokalplasserte datalagringsplattformer fra automatiseringsleverandører, blant annet OSIsoft, Siemens, GE, Honeywell, Emerson Automation Solutions, Inductive Automation, AVEVA, AspenTech, Yokogawa, med flere.

Seeq er tilgjengelig over hele verden via et globalt partnernettverk av systemintegratorer som leverer opplæring og videresalgsstøtte for Seeq i over 25 land, i tillegg til direktesalgsorganisasjonen i Nord-Amerika og Europa.

Du finner mer informasjon om Seeq på seeq.com.


Seeq annonserer Series C-finansieringsrunde på 50 millioner dollar, ledet av Insight Partners

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne