www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq og kunder tilstede med presentasjoner på AVEVA PI World i Amsterdam

Presentasjoner og demoer for å vise hvordan Seeq og PI-systemet gjør det mulig for kunder å skaffe seg ny innsikt som kan forbedre driften og produksjonsresultatet.

Seeq og kunder tilstede med presentasjoner på AVEVA PI World i Amsterdam

Seeq Corporation
, ledende innen tingenes internett avansert analyseprogramvare for produksjon og industri, har i dag presentert seg som gold level-sponsor av AVEVA PI World, den største årlige samlingen av AVEVA-kunder og partnere i verden. Seeq er til stede som utstiller på eventet i Amsterdam fra 16.-19. mai 2022.

Seeqs administrerende direktør for EMEA, Petter Mörée, holder en presentasjon som setter søkelyset på kraften til PI-systemet sammen med Seeq, som inkluderer brukstilfeller på tvers av industriene olje og gass, kjemi og livsvitenskap, som alle er avhengige av dataintegritet både for stordrifts- og breddefordeler, den 17. mai kl. 15.25.

“Mange organisasjoner ser på Seeq som en naturlig utvidelse av PI-systemet fordi det integrerer sømløst med alle dets komponenter samtidig som fageksperter får umiddelbar tilgang til alle data om drift og kontekst,” sier Petter Mörée, administrerende direktør hos Seeq. “Seeq og PI-systemet sammen gjør det mulig for organisasjoner å forbedre sin drift og sitt produksjonsresultat gjennom avansert analyse, som demonstrert av våre felles kunders suksesshistorier.”

Noen av Seeqs kunder, som olje og gass og det petrokjemiske selskapet OMV, presenterer brukstilfeller for PI-systemet med Seeq som tilleggsverdi, på eventet den 18. mai.

I tillegg til å sponse AVEVA PI World, demonstrerer Seeq-teamet flere applikasjoner, utslippsrapportering, generell utstyrseffektivitet (OEE) og brukstilfeller for multivariabel analyse på stand 48. Seeq demonstrerer også sin integrasjon til AVEVA Data Hub, som viser hvordan Seeq og PI-systemet kan håndtere et mangfold av komplekse utfordringer for virksomheten på tvers av industrier.

Seeq gjør det mulig for ingeniører og forskere i prosessindustrivirksomheter å raskt kunne analysere, forutsi, samarbeide og dele innsikter for forbedring av produksjonsresultatet. Seeqs kunder omfatter selskaper innen olje og gass, farmasøytisk og kjemisk industri, energi, kraft og infrastruktur, gruvedrift, mat og drikke, papir og tremasse og andre foredlingsindustrier. Investorer i Seeq omfatter Insight Ventures, Saudi Aramco Energy Ventures, Altira Group, Chevron Technology Ventures og Cisco Investments.

Seeq er tilgjengelig over hele verden gjennom et globalt partnernettverk bestående av systemintegratorer som tilbyr opplæring og videresalgsstøtte for Seeq i over 40 land, i tillegg til de direkte salgsorganisasjonene i Nord-Amerika og Europa.

For mer informasjon om Seeq, besøk seeq.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne