www.engineering-norge.com
Seeq

Seeq Annonserer Industriell Digitaliseringsavtale med Aramco

Innføring av Seeq programvare vil ekspandere produksjonsinnsikt for å støtte data-baserte beslutninger hos Aramco.

Seeq Annonserer Industriell Digitaliseringsavtale med Aramco

Seeq Corporation, en leverandør av produksjons- og industriell Internet if Things (IoT) avansert analyseprogramvare, har inngått en avtale med Saudi Aramco om å videreutvikle deres operasjonelle analysestrategi som en del av selskapets pågående Digital Transformasjonsprogram.

Avtalen vil gi ingeniører og fagspesialister fra Saudi Aramco tilgang til Seeqs selvbetjente serviceanalyser, prediktiv modelleringsanalyser og visualiseringsverktøy.

Eksempler på hvordan Seeqs programvare kan bli brukt hos Aramco inkluderer:

- Automatisering av feildeteksjon in multi-fasemålinger
- Forutsigelse av katalysatorordredeaktiveringshastighet
- Forutsigelse av forkoksing
- Analyse av korrosjonsgrad
- Automatisert overvåking av Avansert Prosesskontroll for oljefelt.
- Flåtestyring
- Operasjonalisering av prediktive analysemodeller for bærekraftighetsinnsikt

"Seeq styrker våre ingeniører og fagspesialister med analyseverktøy som er enkle i bruk, for å virkelig demokratisere datavitenskap. Vi ser dette som et nøkkelelement for å skalere operasjonell analyse over hele organisasjonen," sier Walid A. Al-Naeem, Manager of Process & Control Systems Department, Saudi Aramco.

"Vi er glade for å inngå partnerskap med Crucial Solutions & Services (CSS) om å samarbeide på Aramcos industrielle digitaliserings-initativer," legger Lisa Graham, CEO for Seeq, til. "Vi skal gjøre dette ved å bygge på stordriftsdata, maskinlæring og innovasjon innen datavitenskap."

"Seeq skal hjelpe Aramco til å nå nye nivå for prosesseffektivitet, produksjonsoptimalisering og interdisiplinært samarbeid," kommenterer Sulaiman Alzuhair, Daglig Leder og grunnlegger av CSS. "Vi ser fram til å jobbe tett med Aramco og Seeq."

Seeq annonserte nylig avslutning av en $50 millions serie-C finansieringsrunde, ledet av det globale Venturekapital- og privatinvesteringsfirmaet Insight Partners, inkludert deltakelse fra eksisterende investorer Altire Group, Cehvron Technology Ventures, Cisco Investments og Aramco Ventures. Runden økte Seeqs totale finansiering siden oppstarten i 2013 til ca. $115 millioner.

I tillegg til distribusjon gjennom CSS innen Gulf Cooperation Council, er Seeq tilgjengelig på verdensbasisgjennom et partnernettverk av systemintegratorer, som leverer opplæring og salgsstøtte for Seeq i over 25 land, i tillegg til selskapets egen direkte salgsorganisasjon i Nord Amerika og Europa.

For å finne ut mer, besøk seeq.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne