www.engineering-norge.com
EATON NORWAY

Eaton viser sine allsidige løsninger for skipsverftssikkerhet, pålitelighet og effektivitet ved Nor-Shipping 2013

Den diversifiserte industriprodusenten Eaton vil delta på Nor-Shipping, en messe og konferanse for den maritime sektor som finner sted fra 4. til 7. juni i Oslo/Lillestrøm. På stand T02-02 kommer Eaton til å presentere sin brede portefølje av systemer og produktløsninger for sjøfarts- og offshoreindustrien. Her får de besøkende muligheten til å se en demonstrasjon av selskapets ekspertise inne leveranse av pålitelige, høyytelse energidistribusjons- og avbruddsfrie strømforsynings- (UPS) systemer i tillegg til automatiserte løsninger som muliggjør trygge og behagelig reiser. Med det økende behovet for innovative teknologier, mer kompleks elektronikk og intensive kraftbehov om bord øker kravene for pålitelighet, bærekraftighet og sikkerhet innen sjøfarts– og offshoreindustrien. Eaton tilbyr utstyr for kobling, distribusjon, beskyttelse, måling og kontroll av elektrisk energi som møter disse kravene.

Eaton viser sine allsidige løsninger for skipsverftssikkerhet, pålitelighet og effektivitet ved Nor-Shipping 2013
En av Eatons kjernekompetanser for maritimt bruk er energikvalitet. Takket være over 50 års erfaring innen design, produksjon og leveranse av avanserte maritime UPSer til cruisebåter, ferjer, isbrytere, gasstankere, kabelskip, mudderskip og oljeplattformer er Eaton en global leder i dette området. Den omfattende porteføljen inneholder UPSer for å beskytte sikkerhets– og marsjrelaterte systemer, kommersielt bruk på cruisebåter, spesielle systemer om bord på fartøy i tillegg til UPSer som garanterer en jevn operasjon av forretningsforvaltingssystemer om bord. I tillegg til sine maritime sertifiserte små (0-3 kVA), mellomstore (8-160 kVA) og store systemer (225-1,100 kVA) tilbyr Eaton tilhørende kraftstyringssystemer med programvare og koblingsprodukter.
 
Et annet teknologisk høydepunkt i Oslo kommer til å være Power Xpert UX, en del av selskapets utprøvde mellomstrøms brytersystemportefølje som nylig mottok Lloyd´s General Design Appraisal (GDA) maritime sertifisering. Eatons primære og sekundære brytersystemer er ideelle for sjøfartsindustrien siden enhetene er fri for svovelheksafluorid (SF6). Som et resultat av dette passer enhetene både til behovene for høyytelse og miljøvennlig teknologi om bord fordi det ikke finnes risiko for utslippa av giftige gasser. 
 
Eatons utvalg av lavstrømssystemer er designet for optimalisert energistyring i tillegg til sikkerhet og fleksibilitet. For eksempel har den maritimt sertifiserte lavspenning distribusjons– og motorkontrollsenteret Capitole 40 som kan behandle opp til 6300 A/ 690 V et totalt lysbuefritt design ved dannelsen av en feilfri sone, og takket være de innpluggbare og utttrekksbare enhetene tillates raskt utbytte på stedet. Andre lavspenningsystemer integrerer det lysbue–feilbeskyttelsesystemet ARCON, som ikke bare oppdager en lysbuefeil, men som også har en spesiell slukkeenhet som slukker den på mindre enn 2 ms.
 
«Eaton tar med seg 100 års erfaring innen kraftstyring og flere tiår med sjøfartsindustrierfaring som øker elektrisk sikkerhet, pålitelighet og effektivitet innen skipsverftsindustrien » sa Oscar Rivielle, segmentsjef for marine og offshore i Eaton. «Industrien er et fokusområde for Eaton, og Nor–Shipping er en viktig plattform for oss for å intensivere våre forhold i det europeiske skipsverftsmarkedet. Vi ser frem til å delta og demonstrere verdien til våre løsninger ved messen.»
 
Besøkende til Nor–Shipping 2013 i Oslo kan finne ut mer om selskapets brede utvalg av produkter og løsninger i tillegg til Eatons globale servicenettverk som består av mer enn 1200 profesjonelle og utvalgte autoriserte servicepartnere over hele verden. 
 
Med oppkjøpet av Cooper Industries ved slutten av 2012 vil Eaton også representeres i Norge gjennom Cooper Henris, en verdensleder for avanserte kamerabaserte overvåkningssystemer, som presenterer sine CCTV–løsninger ved stand C01-31g.
 
Mer informasjon: www.eaton.eu

Eaton viser sine allsidige løsninger for skipsverftssikkerhet, pålitelighet og effektivitet ved Nor-Shipping 2013

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne