www.engineering-norge.com
Parker News

Parker Hannifin lanserer en ny generasjon skjermenheter som setter en ny standard for terrengkjøretøy-HMI

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, har som mål å redefinere HMI-landskapet (menneske-til-maskin-grensesnitt) med en utvidelse av IQAN-MD5-serien.

Parker Hannifin lanserer en ny generasjon skjermenheter som setter en ny standard for terrengkjøretøy-HMI

IQAN-MD5-familien er nå tilgjengelig som 5-tommers og 8-tommers, og vil snart være tilgjengelig som 10,1-tommers og 12,3-tommers i bredt format, med fullt programmerbare skjermenheter med muligheter for grafikk, diagnostikk og CAN-gateway. Det utvidede utvalget av skjermstørrelser legger til rette for en rekke bruksområder, særlig innen kontrollsystemer for terrengkjøretøy og mobilt maskineri. De værbestandige IQAN-MD5-skjermene sikrer pålitelig drift utendørs og under krevende mekaniske forhold.

De viktigste fremskrittene med utvidelsen av IQAN-MD5-familien inkluderer 300 % økning i plattformytelse med firekjerners prosessorer og raskere DRAM, forbedret grafikkytelse og støtte for Parkers IQANdesign-økosystem (7.02) for applikasjonsutvikling og skalerbar design med avanserte grafikkskjermer – alt dette til en lavere kostnad sammenlignet med tidligere IQAN HMI-plattformer.

Den robuste mekaniske utformingen til IQAN-MD5-skjermene, uten bevegelige deler og fullstendig forsegling, sikrer holdbarhet i utfordrende miljøer. Et skjermglass med optisk binding forbedrer lesbarheten, eliminerer lysbryting og forhindrer kondens, noe som gir et tydelig og pålitelig grensesnitt.

Den nye generasjonen av IQAN-MD5-skjermenheter er utviklet med estetikk i tankene og kan integreres sømløst i moderne førerhusdesign. Grensesnittet med berøringsskjerm sammen med støtte for IP-kamera forbedrer brukeropplevelsen ytterligere og eliminerer behovet for separate kameraskjermer. Fleksible monteringsalternativer tilbyr enten integrerte, innfelte monteringer eller frittstående konfigurasjoner som er kompatible med RAM™-monteringskomponenter. Skjermene støtter både landskaps- og portrettformat, noe som gir enkel integrering i ulike HMI-oppsett eller mekaniske oppsett.

IQAN-programvaren fra Parker er brukervennlig og effektiv, og den passer for både nybegynnere og eksperter innen HMI og maskinkontrolldesign. Denne utvidede serien med skjermer forenkler designprosessen og gjør den raskere, mer effektiv og tilgjengelig for brukere på alle ferdighetsnivåer. Med sin toppmoderne funksjonalitet og satsing på fremtidige behov, skiller IQAN-MD5-serien seg ut som et allsidig og kraftig verktøy for fagfolk i bransjen.

Hvis du vil ha mer informasjon

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne