www.engineering-norge.com
Steute

Steute Technologies restrukturerer sine forretningsområder

steute Technologies, et internasjonalt teknologiselskap for svitsjer, intelligente sensorer og innovative trådløse systemer av topp kvalitet, har annonsert en omfattende restrukturering av sine forretningsområder.Med umiddelbar virkning vil selskapet nå vises på markedet med tre divisjoner: Meditec, Leantec og Controltec. Disse nye divisjonene er resultatet av en strategisk reposisjonering for å møte dagens krav i markedet og for å gi en klarere orientering for kundene.

I sin Meditec-divisjon utvikler og produserer steute brukergrensesnitt for medisinsk utstyr innen operasjonssalen og diagnostikk. Steve støtter også kunder over hele verden med den komplekse godkjenningsprosessen for medisinske produkter. Et ytterligere fokus for Meditec-divisjonen er realiseringen av interoperabilitet i henhold til konseptet Service-oriented Device Connectivity (SDC)).

Leantec er den nye divisjonen for digitale butikkgulvløsninger. Med sitt eget "nexy"-merke forenkler det realiseringen av intelligente Industry 4.0-kommunikasjonsnettverk for optimal materialflytstyring. En komplett service tilbys - fra planlegging og gjennomføring til vedlikehold.

Controltec-divisjonen omfatter alle toppkvalitetsbrytere og sensorer for maskin- og anleggsteknikk fra de tidligere forretningsområdene Extreme, Automation og Industrial Wireless. Alle produkter på Controltec-nettstedet (www.steute-controltec.com) er tilgjengelige fra den integrerte nettbutikken Steve Online Shop.

Restruktureringen av selskapet og dets divisjoner ledsages av et nytt webdesign på tolv språk. Fra den nye bedriftens nettside www.steute.com, som presenterer selskapet og dets paraplymerke med kravet "Applied Intelligence", kan besøkende få tilgang til de enkelte nettstedene til de tre nye divisjonene.

Med disse endringene styrker steute sin markedsposisjon og understreker sin forpliktelse til innovasjon, kundeorientering og teknologisk fortreffelighet.


Steute Technologies restrukturerer sine forretningsområder
Business fields

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne