www.engineering-norge.com
Parker News

Parker introduserer NX8xHM-motorserien som en kostnadseffektiv løsning som er enkel å implementere, for elektro-hydrauliske lavspenningspumper

Den nye permanentmagnet AC (PMAC)-motoren tilbyr en kostnadseffektiv løsning for elektrohydrauliske pumper i 48Vdc anleggskjøretøyer, minigravere og styringsapplikasjoner og tilleggsutstyr på motorveier.

Parker introduserer NX8xHM-motorserien som en kostnadseffektiv løsning som er enkel å implementere, for elektro-hydrauliske lavspenningspumper

Den enkle implementeringen er blant de største fordelene med NX8xHM-motorserien, som er tilgjengelig for batterispenninger fra 24 V DC til 96 V DC. Tilgjengeligheten av fire gjengede hull på alle sider gir et enkelt mekanisk monteringsgrensesnitt. I tillegg er motoren klar til å monteres via det direkte SAE A-pumpemonteringsgrensesnittet (ISO 3019/2 som ekstrautstyr), mens haker forenkler tilkobling av strømkabler. Resultatet er en problemfri installasjon som minimerer både kostnader og ledetider for prosjektet.

Selv om motoren er designet for naturlig konveksjonskjøling ved omgivelsesdriftstemperaturer på -40 °C til +85 °C, er det mulig å øke dreiemomentet og effektytelsen ved å legge kalde plater på sidene. En PT1000 termisk sensor sikrer den svært pålitelige kontrollen av intern temperatur, mens en membranluftingsventil bidrar til å minimere intern kondens. Det viktige er at motorens IP67-klassifisering av inntrengingsbeskyttelse og evne til å arbeide nedsenket i olje støtter pålitelig og støyfri drift.

Når det gjelder presisjon og repeterbarhet, tilpasser Sin/Cos-hastighetstilbakemelding koderretningen etter retningen til NX8xHM-motoren. Her gjør utløp av analoge spenninger med sinusform det mulig for interpolasjon av signalet å gi høyere tilbakemeldingsoppløsning, noe som er en fordel for både hastighet og tilbakemeldingssløyfer.

Den modulære motorserien NX8xHM er tilgjengelig i tre forskjellige lengder for et nominelt moment på opptil 61 Nm, med opptil ti viklinger per lengde som støtter optimert effektivitet som tilpasser hastigheten til batterispenningen. Totalt er ni standardmotorer tilgjengelige i serien, med hastigheter på opptil 5000 o/min og nominell effekt på opptil 10,4 kW. Hvis ingen av modellene oppfyller nøyaktige krav, er andre motorytelser tilgjengelig på forespørsel.

Lær mer om NX8xHM-motorserien på: https://ph.parker.com/no/nb/product-list/nx8hm-low-voltage-motor-for-electro-hydraulic-pump-applications.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne