www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan presenterer ny fullversjon av eManage

Gratisversjonen av eManage tillot brukere å laste opp, dele og administrere Eplan-prosjekter i skymiljøet. Løsningsleverandøren Eplan presenterer nå fullversjonen av programvaren, som gir betydelig mer merverdi: masterdata og tilleggsdokumenter kan nås i skyen og ytelsen økes med ekstra kapasitet. Samarbeid er kjernen i applikasjonen, som forbinder OEM-er, systemintegratorer, maskinbyggere og operatører

Eplan presenterer ny fullversjon av eManage
Eplan eManage.jpg: Samarbeid i hjertet av den nye fullversjonen av Eplan eManage.

Det skybaserte programvarenettverk knytter sammen OEM-er, systemintegratorer, maskinbyggere og operatører.

Fullversjonen av eManage har vært tilgjengelig siden utgivelsen av den nye Eplan Platform 2022 i september. Den avgiftsbaserte utvidelsesfasen av denne innovative skyprogramvaren muliggjør de første trinnene mot roundtrip ingeniørarbeid innen automatisering.

Full informasjon gjennom hele prosjektet
Foreløpig, hvis et prosjekt er delt i skyen, er skjemaet synlig, men ikke all den medfølgende dokumentasjonen. Fullversjonen av Eplan eManage gir merverdi på dette området. Prosjektinteressenter gis tilgang til all data og dokumentasjon som er relevant for prosjektet, inkludert stykklister samt nøytrale dokumenter i Excel. Disse blir utskiftbare med et enhetlig grunnlag av data. Eplan Head of Engineering Solutions Claas Schreibmüller forklarer: "Den komplette oversikten over kundekrav og prosjektkrav gir mer åpenhet for alle interessenter som er involvert i utviklingen av en maskin eller et anleggssystem." Hensiktsmessig rettighetsforvaltning sikrer at datatilgang kan reguleres nøyaktig.

Masterdata tilgjengelig overalt
Mange jobber hjemmefra i disse dager, og det er her brukere ofte møter systemgrenser: Selv om de kan få tilgang til et prosjekt, kan de ofte ikke få tilgang til de tilsvarende masterdataene som er spesifisert som standard i et selskap for designprosjekter. Eplan eManage tilbyr nå utveksling av systemrelevante masterdata som enkelt kan hentes frem og etter behov tas med i henhold til "pack & go"-prinsippet. Prosjektledere kan dermed meget enkelt gjøre masterdata sentralt tilgjengelig. For å sammenfatte, sier Schreibmüller: "Uansett hvor brukeren jobber, kan alle relevante masterdata nås og trenger ikke å bli møysommelig kopiert.»


Eplan presenterer ny fullversjon av eManage
Claas Schreibmüller.jpg: "Den komplette oversikten over kundekrav og prosjektkrav gir mer åpenhet for alle interessenter som er involvert i utviklingen av en maskin eller et anleggssystem," sier Eplan Head of Engineering Solutions Claas Schreibmüller.

Bakoverkompatibilitet sikrer tilgang til prosjekter
Versjonskrav i leverandørspesifikasjoner eller utlysninger betyr ofte at prosjektpartnere står overfor utfordringen med å bruke flere forskjellige versjoner av Eplan-programvaren. Med den nye versjonen av eManage kan prosjekter fra Eplan-plattformen 2022 for eksempel lagres for å være bakoverkompatible for f.eks. Versjon 2.9. Dette eliminerer behovet for å vedlikeholde flere versjoner av Eplan-programvaren uten å bryte kontraktsvilkår og ender opp med å forenkle hele arbeidsflyten i leverandørmiljøet.

Mer lagringsplass for optimal ytelse

Med gratisversjonen av eManage har brukerne så langt hatt tilgang til 10 gigabyte lagringskapasitet i Eplan Cloud. Med fullversjonen øker denne kapasiteten med ytterligere 10 gigabyte for hvert "sete" i selskapet, og denne økte lagringsplassen er tilgjengelig for alle. Det er også en annen fordel som lønner seg for bedrifter med økt ytelse: den ekstra skylagringen er et aktivt samarbeidsmiljø og ikke bare ren lagringskapasitet. Dette sikrer også optimale forhold for globalt samarbeid på tvers av landegrensene. Brukere av Eplan-programvare som bruker konverteringspakken som en del av overgangen til et abonnement får automatisk tilgang til fullversjonen av eManage.

Finn ut mer på: www.eplan-software.com/emanage/

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne