www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan Platform 2022 - Opplev det nye utseendet

Endelig er den her - den nye Eplan -plattformen 2022. Og med den annonserer løsningsleverandøren Eplan fremtiden for elektroteknisk konstruksjon, med fokus på brukervennlighet for både erfarne brukere og for nykommere i programvaren. Det intuitive brukergrensesnittet, basert på brukskonsepter de fleste allerede vil være kjent med, tilbyr høy grad av gjenkjenning og forbedrer samtidig brukeropplevelsen.

Eplan Platform 2022 - Opplev det nye utseendet
Eplan Platform 2022.jpg: Den nye Eplan Platform 2022, som nå er tilgjengelig, er preget av å være enkel å bruke og levere høy ytelse.

Den nye Eplan -plattformen er nå klar for lansering og inkluderer et nydesignet brukergrensesnitt, forbedrede arbeidsflyter og mange tilleggsfunksjoner i forbindelse med komplementære skytjenester. Totalt sett er den nye ingeniørprogramvaren preget av brukervennlighet og høy ytelse. Dette kan sees på den integrerte ribbon menyen, Backstage View -brukerne kan kjenne igjen fra mange andre etablerte programvareløsninger og betydelig forbedret brukerergonomi. Det nye, mer intuitive brukergrensesnittet tar utgangspunkt i vanlige internasjonale brukerkonsepter, noe som gjør det enkelt å komme i gang med programvaren.

Arbeidsflyter i digitaliseringens tidsalder

Eplan -utviklerne fokuserte også virkelig på temaet arbeidsflyter og designet programvaren for å forbedre samarbeidet langs den industrielle verdikjeden. Dette er fordi CAE -løsninger som Eplan -plattformen er en del av selskaps «ryggrad» innen prosjektering og produktutvikling. De er vanligvis veldig dypt integrert i kundenes infrastruktur og strategi, og er planlagt år fremover på investeringssiden. Så et av de klare målene da selskapet utviklet Eplan -plattformen 2022 var å optimalisere datautveksling mellom de enkelte interessentene i selskapenes økosystemer. Skylapplikasjoner som Eplan eBuild, eManage (nå også tilgjengelig i en fullversjon) og eView gir ytterligere drivkraft for helt nye former for samarbeid i sammenheng med Eplan -plattformen. Merverdien av de nye skybaserte programvareløsningene muliggjør sterkt forbedret samarbeid mellom selskaper og deres kunder, partnere og leverandører.

Testet og gjennomgått på kryss og tvers

Elektrisk designer Markus Sommer hos J. Wagner GmbH, en av de verdensledende produsentene av innovativ beleggeteknologi for overflatebehandling, er overbevist om det nye brukergrensesnittet. »Den ensartede brukerveiledningen i den nye Eplan -plattformen 2022, basert på etablerte konsepter fra dagens arbeidsverden, gjør det virkelig enkelt å raskt komme i gang med programvaren, spesielt for nye ansatte. De utallige funksjonene som Eplan tilbyr er godt strukturert og oversiktlig, og den integrerte båndteknologien er bare morsom å bruke.»


Eplan Platform 2022 - Opplev det nye utseendet
Brukergrensesnitt.jpg: Tverrfaglig prosjektering - fra forhåndsplanlegging, til elektroteknikk, til fluid power engineering, til panelbygging og produksjon av skap - alt er nå enklere og tydeligere.

Noen ganger kan merverdien bli funnet i detaljene, slik det er for Eplan -administrator Michael Noack ved KSV, en produsent av kontrollskap i Koblenz, Tyskland. Et av Noacks ansvar er å vedlikeholde stamdataene. Han tok et veldig dypt dykk i Eplan Platform 2022 som betatester, og for ham er de nye enhetsadministrasjonsfunksjonene et klart skritt fremover: det lar nå alle enhetens egenskaper lagres avhengig av varianten. "De tekniske egenskapene kan nå skildres med større variasjon og større presisjon i den nye Eplan -plattformen 2022," forklarer han. "Med ruting, for eksempel, er det nå mulig å kartlegge tilleggskontaktblokker for kontaktorer hvis tilkobling endrer sin fysiske posisjon avhengig av understrukturen." Som et resultat er tilkoblingsdiagrammet enda mer presist og bortsett fra å forenkle elektroteknikken, gjør det også den senere dirigeringen i kontrollskapet enda enklere.

Overgang til abonnementsmodell
Eplan Platform 2022 er eksklusivt tilgjengelig som abonnement. Dette minimerer investeringsrisikoen ved lave inngangspriser og mer fleksible planleggingsmuligheter for individuell programvarebruk. Med disse abonnementene styrker Eplan også sine relasjoner til sine kunder for bedre å ta opp det de faktisk trenger for sitt daglige arbeid.

For å konkludere
Eplan Platform 2022 er mer intuitiv, mer fleksibel og gjør bedrifter mer produktive totalt sett. Bedrifter som er inkorporert i en rekke medfølgende tiltak og løsninger, for eksempel Eplan Partner Program og de supplerende programvareproduktene i Eplan-skyen, kan nå bedre samarbeide med kundene, partnerne og leverandørene.

Finn ut mer på: www.eplan-software.com/inyourhands

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne