www.engineering-norge.com
Kepware

KEPServerEX versjon 5.11

Nye utvidelser i Kepwares KEPServerEX Platform forbedrer tilkoblingsmulighetene i kraft distribusjon, utvider OPC-støtte, og forenkler EFM konfigurasjon.

KEPServerEX versjon 5.11
Kepware Technologies, er et firma som utvikler programvare rettet mot kommunikasjon for automatisering, kunngjør i dag nye utvidelse i sin KEPServerEX plattform, og tilbyr nye løsninger for å forenkle håndtering av kommunikasjonsløsninger.

Utvidelsene i KEPServerEX 5.11 inkluderer støtte for Windows 8 og Windows 2012 Server, i tillegg til følgende nye produkter og funksjoner:

-IEC 61850 MMS Client Driver: Den nye driveren utnytter Manufacturing Messaging Specification (MMS) i IEC 61850-spesifikasjon for overføring av data fra transformatorstasjoners automatiseringsenheter (som brytere og effektbrytere) til SCADA og HMI-applikasjoner for analyse og rapportering.
-OPC XML-DA Client Driver: Den nye driveren styrker tilbudet i Kepware OPC-tilkoblings Suite, og gjør det mulig for brukere å koble til en hvilken som helst OPC XML-DA Server. Driveren forenkler tilkobling til andre tredjeparts servere og kan omgå proprietære protokoller. Dermed gjør KEPServerEX det enkelt å samle OPC data.
-EFM Simulator: Den nye funksjonen er en lett-å-ta-i-bruke data simulator innenfor EFM Suite. Driveren simulerer EFM historiske data for å bekrefte at EFM eksportør Plug-In konfigurasjonen fungerer riktig. EFM Simulator sparer brukerne tid og penger ved å eliminere behovet for fysisk kobling til datamaskinen ved vurdering av serveren og eksport konfigurasjoner.

"Jeg gleder meg til å begynne å bruke Kepwares nye IEC 61850 driver for solenergi prosjekter som vi skal jobbe med i 2013. Det er på grunn av brukervennlighet og robusthet som jeg forventer at Kepware produkter har," sier Xavier Vallespi, teknisk informasjon offiser Green Power Monitor.

KEPServerEX er en fleksibel og skalerbar plattform som knytter, administrerer, overvåker og kontrollerer ulike automatisering enheter og programmer. Kepware fortsetter med å utvikle sin kommunikasjonsplattforms egenskaper, for å hjelpe bedrifter til forbedre sin operative drift og beslutninger basert på nøyaktige og pålitelige data.

"Kepware innser at det å lære nye kommunikasjonsprotokoller eller bruke tid på å forstå nye applikasjoner er upraktisk og ofte bremser foretakets virksomhet," sier Tony Paine, President og CEO i Kepware Technologies. "For å møte denne situasjonen, har vi utviklet en server kommunikasjonsplattform som gjør at kundene bare trenger å legge til de drivere som det er behov for. KEPServerEX 5.11 utvider vårt tilbud i det raskt voksende Smart Grid og vindparker markeder, så vel som å bidra til å forenkle kommunikasjonen hos eksisterende Kepware kunder. "

For mer informasjon om Kepware løsninger, kan du gå til: www.kepware.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne