www.engineering-norge.com
Kepware

Kepware leverer store forbedringer til kommunikasjonsplattformen KEPServerEX

KEPServerEX 5.10 kommer med en ny ABB TotalFlow kommunikasjonsdriver, ytterligere støtte til opsjonen Electronic Flow Measurement (EFM) og EFM-støtte til driverne Fisher ROC og ROC+ for olje- og gassindustrien.

Kepware leverer store forbedringer til kommunikasjonsplattformen KEPServerEX
Lederen i avansert kommunikasjon for automasjon, Kepware® Technologies, har også forbedret sitt fullstendige bibliotek av kommunikasjonsdrivere som dekker alle industriområder, for å forsikre optimal ytelse og pålitelighet og de forbedret kommunikasjonsserverplattformen KEPServerEX for å strømlinjeforme administrasjon og diagnostikk av enheter.

"Vår virksomehet er å koble sammen ulike automatiserte enheter og systemer, og vi utmerker oss med å identifisere og implementere den riktige løsningen for å møte de spesifikke utfordringene til enhver industri vi betjener" sa Tony Paine, president og direktør i Kepware Technologies. "Den erfaringen vi tar med oss til olje- og gassindustrien støttes av vår beviste interoperabilitet, sentralisert kommunikasjon og skalerbarhet."

Det å holde rede på hvem som leverte hvor mye produkt til en rørledning er en arbeidskrevende og vanskelig oppgave forbundet med forvarningsoverføring i midtstrøms- og oppstrømsmarkeder. Kepwares KEPServerEX hjelper med å strømlinjeforme leveransen av informasjon over olje- og gassforsyningslinjen med å automatisk spørre rørledningens flyt-datamaskiner og samle inn historiske flytdata fra disse. Dataene blir deretter riktig formatert og lagres lokalt for leveranse til industriens ledende flytanalyse- og regnskapsløsninger slik som Flow-Cal og PGAS, igjennom den forbedrede EFM Exporteren til KEPServerEx. EFM Exporter kommer nå med muligheten til å eksportere brukerkonfigurerbare CSV-filer for bruk i skreddersydde flytanalyseløsninger, operasjonsovervåkning i tillegg til enkel datalagring.

Kepware fortsetter å forbedre sin kjerneserver med fokus på implementering, administrasjon og diagnose. Alle driverne i Kepwares EFM-suite tilbyr nå både EFM- og reelltiddata, noe som tillater kunder å samle sine data på en kommunikasjonsplattform med kun én server. Tilleggsfunksjoner i KEPServerEx 5.10 inkluderer:

-Ny driver for ABB Totalflow-enheter.

-Ny EFM støtte til selskapets eksisterende Fisher ROC og ROC+ drivere, noe som videre forbedrer kommunikasjonen til flyt-datamaskiner.

-Ny COM-portdeling for serielle drivere. Denne nye funksjonen serialiserer flere kommunikasjonsprotokoller over et enkelt nettverk for å strømlinjeforme telemetri over radio- eller modemsystemer. Denne funksjonaliteten er spesielt relevant for telemetribruk, inkludert olje og gass, vann/avløpsvann og kraftdistribusjon.

-Ny organisasjonsvisning i serverkonfigurasjonen tillater en mer effektiv administrasjon av store prosjekter. Denne nye funksjonen gjør det mulig for brukere å "organisere per driver" og "organisere per tilkobling", noe som hjelper individuelle brukere med å effektivt diagnosere og korrigere nettverksproblemer. Brukere har nå i tillegg muligheten til å vise delte tilkoblinger i tillegg til å vise hvilke nettverkskort og virtuelle nettverk som brukes.

I tillegg til Kepwares nye produkter for olje- og gassindustrien annonserer selskapet også at de er i ferd med å klargjøre for Rockwell Automations ControlLogix v21 fastavareoppdatering. Kepware jobber i nært samarbeid med Rockwell for å implementere den nye Symbol Instance Addressing, som erstatter Direct Memory Access (DMA). 

For mer informasjon om Kepwares nye løsninger kan du gå til www.Kepware.com

Kepware leverer store forbedringer til kommunikasjonsplattformen KEPServerEX

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne