www.engineering-norge.com
Steute

ES / EM 98 Extreme serien: normert bryter nå også med Ex-sertifisering

Med ES / EM 98 Extreme serien, har steute utviklet en ny posisjonsbryter med metallhus som har normerte mål i henhold til DIN EN 50041standarden. Bryteren er velegnet til bruk i ekstreme miljøer.

ES / EM 98 Extreme serien: normert bryter nå også med Ex-sertifisering
Avhengig av brukerens preferanser og valg av forseglingsløsning, er det tilgjengelig bryterversjoner i beskyttelsesklassene IP 66, IP 67 og IP 69K. Bryterne er i tillegg tilgjengelig i et bredt temperaturområde fra -40 °C til +90 °C. Dett øker ytterligere anvendelsesmulighetene for denne bryterserien.

Brukere kan velge fra et stort utvalg av aktuatorer og bryterløsninger. Løsningen omfatter blant annet en ny kontaktvariant med tre utforminger som har en løsning for treg bryting, eller en sneppertvirkende kontakt med en positiv NC (normally closed) kontakt.

En sertifisert variant for bruk i eksplosjonsfarlige soner er nå også tilgjengelig. Bryterenheter kan brukes i gass-Ex-sone 1 og 2, samt støv-Ex-soner 21 og 22.I tillegg har EX løsningen selvfølgelig alle funksjonene som er kjent fra ES / EM 98-serien. Utstyret kan brukes i våte områder, så vel som i applikasjoner hvor bryteren utsettes for stor slitasje.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne