www.engineering-norge.com
Steute

Industrikompatible trådløs protokoll - nå også for bruk i USA og Canada

Trådløst koblingsanlegg blir tilgjengelig med både 868 og 915 MHz løsning

Industrikompatible trådløs protokoll - nå også for bruk i USA og Canada
På «SPS/IPC/Drives» utstilling, presenterte steute et nytt medlem av sit modulære trådløse koblingsanleggsystem, en radioløsning for 915 MHz-nettverk. Systemet benytter kortbølgeradio (SW) teknologi og kan av den grunn også brukes i USA og Canada, hvor 868 MHz-nettverket,, som vanligvis brukes i Europa, ikke er godkjent.

For maskin- og anleggsingeniører som anvender trådløs koblingsanlegg med kortbølgeteknologi betyr dette: nå kan de eksportere sine maskiner og utstyr over hele verden. Det er kun nødvendig å bytte mellom like moduler for 868 MHz eller 915 MHz.

De kan velge fra hele spekteret av selvforsynt koblingsutstyr som steute produktområde for trådløst utstyr tilbyr. Løsningen benytter energioppsamling prinsippet og generere derved selv den energien som kreves for å overføre radiosignaler som skal aktivering bryterutstyret. Denne funksjonen blir utført av en miniatyrisert elektrodynamiske energigenerator. Ulike produktserier som posisjonsbryter, samt wiretrekk og snorbrytere, arbeider etter dette innovative prinsipp. Brukere kan imidlertid også velge batteridrevet trådløs koblingsanlegg. Det er bryter i serien RF 10 H som første vil være tilgjengelig med en 915 MHz løsning. Selvfølgelig gir steute også tilsvarende single og multi-kanals mottaksenheter for 915 MHz-nettverket.

Egenskaper til kortbølge protokollen omfatter høy overføring pålitelighet, lang rekkevidde som kan være opp til 700 m utendørs. Videre er toveiskommunikasjon mulig. Det muliggjør å sende bekreftelse på mottatt signal etter hvert signaloverføring. Denne egenskapen gjelder ikke bare den batteridrevende løsningen, men også med selvforsynt trådløs enheter.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne