www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

Ethernet Line Extender gir høyhastighets nettverkstilkoblinger over eksisterende kabling

Enkel å bruke, kompakt enhet for virksomhetskritiske applikasjoner innen jernbane, industri og e-verk

Ethernet Line Extender gir høyhastighets nettverkstilkoblinger over eksisterende kabling
Westermo har forbedret sin serie av Ethernet linjeforlengere med utgivelsen av en høyhastighets kompakt enhet som er i stand til å møte de økte dataoverføringskravene innen industrielle applikasjoner. DDW-142 er det siste tilskuddet til Wolverine-serien, som bruker SHDSL-teknologi for å etablere en høyhastighetstilkobling mellom Ethernet-nettverk ved hjelp av eksisterende kobberkabler. Dette kan gi betydelige kostnadsbesparelser når du installerer nye systemer der det tidligere eneste alternativet ville ha vært fiber.

DDW-142 er en fullstendig styrt enhet med Layer 2 bryterfunksjonalitet som muliggjør effektiv oppretting av Ethernet-nettverk over avstander på opptil 15 km. Datahastigheter på opp til 30,4 Mbit/s er mulig, slik at enheten er egnet for tilkobling av komplekse nettverk som kan omfatte et stort antall enheter som krever høy båndbredde. En integrert 2-port 100 Mbit bryter tillater å sammenkople to Ethernet-enheter, og en RS-232 port gjør det lett å innlemme eldre enheter i IP-nettverk.

For å støtte ingeniører som skal installere og vedlikeholde stadig mer komplekse nettverk, er DDW-142 designet for å være svært enkel å sette opp, krever ingen konfigurasjon for enkel punkt-til-punkt
kommunikasjon. For større nettverk er et webgrensesnitt gitt og en CLI tillater enda mer kompleks konfigurasjon. Wolverine-serien er også utstyrt med en unik kabelavstandskalkulator. Denne bruker data fra virkelige applikasjoner for å gjøre det mulig for installatører å beregne hastighet og oppnåelige avstander ved hjelp forskjellige typer kabel. Når den er installert utføres SHDSL diagnostikk og administrative funksjoner som gir indikasjon på linjeslitasje og muliggjør planlagt vedlikehold. Behøves vedlikehold kan en back-up og gjenopprettelsesfunksjon gjøre konfigureringer som raskt lastes ned fra en USB-pinne.

DDW-142 er designet for bruk i røffe miljøer, driftskritiske jernbane, vei eller bruksområder der enhetens svikt kan medføre betydelige kostnader. Den robuste og svært kompakte enheten kan operere i ekstreme temperaturer (-40 til +70°C) og der hvor EMC og vibrasjonsnivåer er høye. Total galvanisk isolasjon og transient beskyttelse av elektronikken bidrar til en MTBF (Mean Time Before Failure) på 437 000 timer, noe som sikrer høy driftssikkerhet og lang levetid.

Wolverines operativsystem, WeOS, gir en omfattende pakke med IP-nettverkstandarder slik at robuste og fleksible nettverk kan opprettes. Alle nettverksprodukter fra Westermo leveres med WeOS, noe som muliggjør ekstremt sikre applikasjoner der DDW-142 kan være en del av et punkt-til-punkt, multi-drop eller ringnettverk. I tilfelle nettverk eller maskinvarefeil er Westermos unike FRNT-teknologi i stand til hurtig å rekonfigurere et stort nettverk.

DDW-142 er transparent for multicastadressering, kan opprette VPN (Virtual Private Network) tunneler for IPSec (Internet Protocol Security), og kan brukes med protokoller som Modbus/TCP og PROFINET I/O. DDW-142 har også en Link Fault Forward (LFF) funksjonalitet der Ethernet link status sendes over SHDSL-koblingen mellom to enheter.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne