www.engineering-norge.com
Westermo Teleindustri AB

Neste generasjon Westermo Eternett-brytere utbedrer eksisterende nettverkssikkerhet for jernbanekommunikasjon

Kompakt, robust og pålitelig EN 50155-godkjent industrielle Eternett-brytere forenkler eksisterende kommunikasjonsapplikasjoner

Neste generasjon Westermo Eternett-brytere utbedrer eksisterende nettverkssikkerhet for jernbanekommunikasjon
For å møte det voksende behovet for pålitelig aktivt nettverk innen jernbanekommunikasjon har Westermo introdusert en ny generasjon med industrielle Eternett-brytere som gir svært robuste nettverk og langsiktig feltoperasjon. Spesielt designet for eksisterende applikasjoner rundt »Westermo IP togkonsept», leverer de nye Viper-212, Viper-112 og Viper 012 tolvportsbryterne en ferdig løsning for eksisterende kontrollsystemer, inkludert utbedrede sikkerhetsnivåer og med forenklet nettverksdesign, installering og vedlikehold.
Westermo IP togkonsept gir en ferdig EN50155 Eternett-bryter og ruterløsning som gir en ultrasikker nettverksryggrad for skaping av tenkende tog. Dette konseptet har blitt utviklet som svar på de mange enestående kravene til jernbaneindustrien som kan løses ved bruk av en suite med IP-protokoller levert av Westermo Operating System - WeOS.

Eksisterende rullerende lagerapplikasjoner presenterer ett av de tøffeste miljøene for en elektronisk enhet. Viper-serien overgår EN 50155, den eksisterende togstandarden for elektronisk utstyr, og omfatter ikke bare EMC-kravene, men også støt, vibrasjoner, utvidet temperaturområde og fuktighet. Bryterne har også blitt designet for å oppnå den høyeste gjennomsnittstiden mellom en feil på opp til 900 000 timer, og sikrer dermed svært langtids- og pålitelig feltoperasjon som ventes innen jernbaneindustrien.
Viper 212 er en kontrollert lag 3 ruterbryter, Viper 112 tilbyr lag 2 bryterfunksjonalitet og Viper 012 er en ukontrollert løsning. Disse forskjellige nivåene på programvarefunksjonalitet tillater brukerne å velge det mest egnede funksjonsnivået til nettverket sitt samtidig som de fortsatt har maskinvare som oppfyller de tøffeste miljøutfordringene.

Den nye Viper-serien inkorporerer M12-koblinger som er integrert inn i huset for å redusere størrelse og videre beskyttelse mot vibrasjon. Med ultra-robust design, forseglet til IP65 standard og motstandsdyktig mot vibrering etter militære standarder, er disse enhetene ideelle for situasjoner der mekanisk stress, fuktighet, kondens; skitt eller kontinuerlige vibrasjoner (som disse produsert av motoren) kan påvirke funksjonen til standard Eternett-brytere på en negativ måte. En unik Gore-Tex membran brukes for å forhindre oppbygging av kondens ved normal dag/natt klimasyklus. Viper-212 er også svært kompakt og ultratynn, og tillater derfor installering inne i små rom på togvognpaneler.

WeOS operasjonssystem til Viper- og RedFox-brytere kan balansere datatrafikk på nettverket slik at det yter maksimalt og gir stabilitet. Introduksjonen av øket trafikk fra nye kameraer eller videooverføring vil derfor ikke påvirke stabiliteten til hele nettverket. I tilfellet av at det er feil med et link eller en maskinvare er Westermos unike FRNT-teknologi istand til å rekonfigurere et større nettverk på 20 min.
For enkel konfigurering, en kan ha trygg tilgang på Eternett-brytere fra ethvert sted innen nettverket, eller direkte via en konsollport på Viper-bryteren eller en Eternett- eller USBport på RedFox-bryteren. Konfigureringen kan støttes og gjenopprettes på sekunder ved bruk av en spesiell M12 USB minnepinne. Et lett-å-bruke, sikkert nettkonfigureringsgrensesnitt forenkler innstillingen av et overflødig ringnettverk.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne