www.engineering-norge.com
Steute

Robust trekklednings-nødsbryter for krevende arbeidsoppgaver

Med den nye ZS-91 utvider Steute sitt utvalg av trekklednings-nødsbrytere med å inkludere en serie som har blitt utviklet spesielt for krevende arbeidsoppgaver. Dens kabinett er lagd av glassfiberforsterket plastikk og kan motstå veldig høye nivåer av mekanisk belastning. Dens utløserspake forenkler bruk, mens dens optimaliserte konstruksjon - i kombinasjon med den nyeste produksjonsteknologien - tillater beskyttelsesklasser opptil IP 67.

Robust trekklednings-nødsbryter for krevende arbeidsoppgaver
Brytersystemet tillater enkel standardisert integrasjon av trekklednings-nødsbryteren i sikkerhetskretser. Ledningslengden kan være opp til 2 x 50 m, noe som betyr at selv store farlige områder kan utstyres med en raskt tilgjengelig nødstoppfunksjon. Tilleggsfunksjoner for sikkerhet inkluderer integrert overvåkning av selve trekkledningen, i tillegg til potensielle skader på ledningen. Et nødstoppsignal kan visualiseres ved å bruke en valgfri varsellampe eller gul varselspake.

ZS 91 er i samsvar med DIN EN 60947-5-5. Den kan brukes til å slå av transportbånd på en trygg måte, for eksempel i gruveindustrien eller gjenvinningsanlegg.

I tillegg til forskjellige brytersystemer med opp til seks kontakter, finnes det også serievariasjoner med en høybelastning posisjonsbryter ES 91 DL og belteinnretningsbryteren ZS 91 SR. ZS 91 SR er utstyrt med en justerbar spake som måler den korrekte innretningen av et transportbånd. Hvis beltet ikke kjører sentralt, vil det bli slått av eller et varselsignal vil sendes til kontrollrommet. Dette betyr at lengre perioder uten aktivitet, som kan være resultat av et fullt lastet, feil innrettet belte, kan unngås.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne