www.engineering-norge.com
Steute

Ny radiostandard med langtrekkende trådløs forbindelse

Businessfeltet »Wireless (Trådløs)« fortsetter ekspanderingen av antallet mulige industrielle applikasjoner fordi dets innovative »energiinnhøstingen« radioteknologisystem. Steute introduserer en ny radioteknologistandard med fordelen av en trådløs forbindelse som er langtrekkende. Dette gjøl det mulig å operere trådløs bryterutstyr i områder opp til 700m utendørs uten energitilførsel. Radioprotokollen bruker 868 MHz bølgelengde, eller 915 MHz i Nordamerikansk versjon. 915 MHz versjonen er godkjent i samsvar med FCC og IC; CSA/UL godkjenning er under forberedelse.

Ny radiostandard med langtrekkende trådløs forbindelse
Brukerne har valget mellom to varianter. Selvstendige enheter inneholder en radiokrets som overfører bekreftelse på et tidligere mottatt signal når et radiosignal sendes ut. Dette tilrettelegger for – selv om det er forsinket - biretningskommunikasjon. Den andre varianten finnes i de batteribaserte trådløse enhetene. Den bekrefter »mottatt«-signalet umiddelbart ved mottak, kan overføre et gjenta-signal hvis det ønskes og den kan også »spørre« mottakerenheten om et signal har kommet eller ikke. Dette garanterer ønsket sikring for sendingen selv der det er følsomme applikasjoner.

steute har presentert den første bryterenheten utstyrt med nytt radiomodul på SPS/ IPC/ DRIVER-messen. Det er posisjonsbrytere fra 95-serien vår, som er tilgjengelig med to forskjellige rekkevidder. Med en kort antenne i »haifinnedesign« er det mulig med langtrekkende (LR) applikasjoner på opp til 500 m. Alternativt finnes også en ultralangtrekkende (URL) antenne som tillater en rekkevidde på opp til 800m utendørs. De forskjellige variantene (selvstendige/batteribaserte og LR/ULR) kan komineres etter ønske. Dette betyr en utvidelse til modulområdet for steute radiobryterutstyr. Brukerne kan være sikker på at nye typer trådløst bryterutstyr også vil bli tilgjengelig i framtiden med den nye radiostandarden.

For noen måneder siden ble det også markedsført en elektrodynamisk energigenerator med en betydelig lenger levetid (over en million brytersykluser) og langt høyere bryterfrekvens (opp til 1800 brytersykluser per time) enn tidligere tilgjengelige komponenter.

Produktfoto: RF 95 LR SW868 og RF 95 RS SW ULR SW868 utstyrt med ny radiomodul
www.steute.co.uk

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne