www.engineering-norge.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics oppretter datterselskap i São Paulo i Brasil

Som del av sin strategi for å skape økonomisk vekst gjennom geografisk ekspansjon og gi kundene lokal støtte globalt, oppretter Beijer Electronics nå et datterselskap i São Paulo i Brasil.

Beijer Electronics oppretter datterselskap i São Paulo i Brasil
Det nye datterselskapet skal selge og markedsføre Beijer Electronics’ komplette produktspekter, inkludert operatørpaneler, industri-PC-er og industrinettverksprodukter. Videre kommer datterselskapet, som starter i dag, til å ta fullt ansvar for å håndtere det brasilianske markedet og vil ta seg av salg og kundestøtte.

Ekspandere for å komme nærmere kundestøtte lokalt.
Ekspandere for å komme nærmere kunden
»Med opprettelsen av vår egen organisasjon i Brasil kan vi nå tilby mer direkte service til våre lokale kunder, i tillegg til våre globale kunder med aktiviteter i Brasil», sier Carl-Johan Zetterberg Boudrie, direktør for forretningsutvikling, og fortsetter: »Brasil er en voksende økonomi og gir interessante muligheter innen industriell automasjon og kommunikasjon av industrielle data. Vår tilstedeværelse i Brasil er en del av vår strategi for geografisk ekspansjon, og vi kommer til å fortsette å gå inn på nye markeder for å få nye kunder og følge dem opp.».

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne