www.engineering-norge.com
Beijer Electronics Products AB

Beijer Electronics lanserer bredskjerm og industriell PC perfekt for maritime applikasjoner

Beijer Electronics utvider nå produktspekteret innen skjerm og industrielle PC-er (IPC) for maritime applikasjoner med nye bredskjermmodeller.

Beijer Electronics lanserer bredskjerm og industriell PC perfekt for maritime applikasjoner
Den nye maritime skjermen MTe T240 Nautic har en 23,6 tommers breddeformat som gir et omfattende visningsområde til velstrukturert maskin og prosessvisualisering. Takket være den nye LED bakgrunnsbelysningen utelukker enhetene helt bruk av høyspenningskomponenter f. eks neonrør og vekselrettere, som ofte er kilder til feildrift.
I tillegg garanterer LED-stripene et jevnere lys sammenlignet med eldre rørbaserte bakgrunnsbelysningsenheter. En annen fordel med LED-teknologien oppnås ved trinnløs dimming ned til null. Denne funksjonen er viktig i broer på skip og kontrollrom med nattdriftsforhold. De robuste industrielle produktene passer perfekt i konsoller med 60 cm bredde. Takket være dette og dens 16:9 skjermformat er skjermene enkle å bruke som etterfølger til eldre skjermer med 4:3.
De samme funksjonene er også inkludert i EPC T240 C2D Nautic. I tillegg inneholder den kraftfulle industri-PC-en en rekke grensesnitt, f. eks Ethernet, USB, seriell, DVI- og PCI-kortplasser. Spesielle harddisker,
utviklet for miljøer med høye vibrasjoner sikrer pålitelig masseminne. Ved behov for rotasjonsfritt minne, kommer en 64 Gbyte ”solid state disk” (SSD) som alternative medium, eventuelt med forhåndsinstallert Win7.
Begge enhetene, skjerm og IPC, er tilgjengelig med pekeskjerm eller med anti refleksglass foran.

Bildetekst: Den nye maritime skjermen og industriell PC har en 23,6 tommers bredskjermformat som gir et omfattende visningsområde til velstrukturert maskin og prosessvisualisering.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne