www.engineering-norge.com
ARC INFORMATIQUE

PcVue 9.0

Den nye versjonen av PcVue software tilpasset av ARC Informatique har fokus på å åpne linker til nye protokoller, som integrering av OPC KEPWARE servere og Smart Generator Step7®. Versjon 9.0 inneholder gode nyheter som bidrar til ytterligere å redusere installerings- og driftskostnadene i prosjekter innen overvåking av prosesser og innretninger.

PcVue 9.0
PcVue ble startet i 1985 og representerer nå en ny generasjon SCADA softwarepakke som kjennetegnes av avansert ergonomi og kraftige objektorienterte verktøy. PcVue bidrar til vesentlig kortere utviklings- og installeringstider for overvåkingsapplikasjoner innen industrielle prosesser og innretninger. Disse kan for eksempel være montasjefabrikker, prosessering av kjemikalier, farmasøytiske produkter eller næringsmidler samt infrastruktur for motorveier, transport eller kraftoverføring etc. For å utvikle og oppgradere PcVue kunne teamene hos ARC Informatique bruke erfaringer fra over 38.000 lisensierte installasjoner.

Helt fra starten i arbeidet med å utvikle PcVue 9.0 ble hovedvekten lagt på å åpne systemene og integrere nye protokoller. Først ble det integrert servere fra OPC KEPWARE, verdensleder på kommunikasjonsprotokoller. Bundler ble tilført for å muliggjøre integrering av over hundre nye protokoller for automatiske styringer. I tillegg til dem som allerede er inkludert (Siemens, Schneider etc.) støtter systemet nå merker som ALLEN BRADLEY, BECKHOFF, HONEYWELL, MITSUBISHI, YOKOGAWA osv. Deretter ble Smart Generator Step7® lagt til for å redusere utviklingstiden ved å sammenslutte overvåkingsdatabasen med automatiske styringer fra Siemens. Til slutt ble deling av konfigurasjonsfiler via FTP-servere integrert i produktet. Dette sørger for at informasjon kan lagres eller leses på en FTP-server. Verdt å nevne er at rapporter automatisk kan overføres og gjøres tilgjengelige i nettverket.

PcVue V.9 er et av de første produktene på markedet som ble fullt validert på Windows 7, Windows Server 2008 og SQL Server 2008. Softwaren er selvsagt også kompatibel med Windows XP, Windows VISTA og Windows 2003-server for de mange kundene som bruker tidligere versjoner av PcVue.

PcVue 9.0 stiller i en egen klasse da den er enkel i bruk og det er gjennomført store forbedringer i ergonomien:
-FactoryLink(TM) Smart Generator har blitt ytterligere oppgradert for å gjøre omstillinger enda enklere. I tillegg til konvertering av all grafikk (etterligninger, symboler og templates) og den aktuelle basen, tilrettelegger den siste versjonen av FactoryLink Smart Generator for automatisk konvertering og presentasjon av TCP kommunikasjonsobjekter og kartlegging samtidig som kravene til skalering av tags tas hensyn til.
-CAD Smart Generator for native import av CAD-filer. Med native brukergrensesnitt for å integrere CAD-filer (dwg, dxf) kan CAD Smart Generator brukes til å linke AutoCAD® blokkreferanser med PcVue-objekter. Etterligningene som lages på denne måten har et bitmap bakgrunnsbilde med animerte symboler og alle korresponderende variabler for å erstatte tilfeller av kildefilblokkering.
-Det grafiske grensesnittet til PcVue 9.0 inneholder også mange forbedringer. For å tilrettelegge for generering av 3D-etterligninger og møte det stadige behovet for automatisk generering, kan modeller og 3D-symboler nå lagres i tekstformat. Det betyr at disse objektene kan genereres av ytre verktøy for å redusere utviklingskostnader og redusere feilraten. Filtrering, sortering samt alarmanalyse og vindusinnstillinger har blitt enda enklere med V9-versjonen. Vinduene for innstillinger støtter nå sorteringsfunksjoner og pop-up-vinduer. For å overvåke en hendelse over et visst tidsrom støtter vinduene for innstillinger nå tidsfiltrering for start- og sluttdato eller startdato og retning. Dermed blir informasjon lettere tilgjengelig.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne