www.engineering-norge.com
PROSOFT TECHNOLOGY EMEA

ILX56MM med sin nye Message Manager

ProSoft Technology revolusjonerer dataoverføringer fra protokoll til protokoll

ILX56MM med sin nye Message Manager
Aldri før har grensesnittsystemer som benytter multiprotokoller vært så enkle og raske. Den nye Message Manager-modulen (ILX56-MM) fra ProSoft Technology forbinder automasjonskontroller fra ulike kilder på en måte som aldri før har vært gjort. Tradisjonelt krever kommunikasjon mellom PLCer (små) at det gjøres modifisering i hver enkelt PLC-program, ofte på flere lokasjoner i produksjonslokalene (gjentagende, nye maskiner leveres med nye PLCer), og ofte med flere programmeringspakker (fordi hver PLC-produsent har sitt eget programmeringsmiljø). Med den nye Message Manager fra ProSoft Technology, behøver ikke automasjonsingeniøren gjøre noe PLC-programmering, og fremfor alt er det ikke behov for å kjøpe, lære og vedlikeholde spesialprogramvare. Konfigurering av dataoverføringene krever kun… noen få klikk!

I enhver stor industriell automasjonsarkitektur er det nødvendig å tilpasse systemene fra ulike produsenter, og multiprotokoller må passe sammen med hverandre. Som et resultat kommer man ikke utenom tilpassing av dataoverføringer mellom ulike PLC-protokoller.

Tradisjonelt kreves PLC-programmering på forskjellige lokasjoner i fabrikklokalene for denne typen tilpasninger. Denne typen av ulike programmeringsaktiviteter gjøres med multiprogrammeringspakker (minst en per produsent). Veldig ofte gir ikke maskinprodusenten tilgang til kildekodene til sine PLCer (Programmerbar Logisk Kontroll).

Message Manager trekker alle dataoverføringer inn i en enkel lokasjon, og det kreves ikke spesialprogramvare (PLC-spesifikk) for støtte og vedlikehold. Ved konfigurering gjøres all tilpasning fra en enkelt lokasjon og modulen benytter et innebygd grafisk, webbasert konfigurasjonsverktøy som er enkelt i bruk, og har intuitivt brukergrensesnitt.

Message Manager fungerer som en enkeltstående innsamler av dataoverføringer mellom flere PLCer. Fysisk sett er ILX56-MM en modul som plasseres i Rockwell Automation´s ControlLogix chassis. Dataoverføringer kan gjøres med opp til 16 kontrollere fra de ledende PLC-produsentene: Rockwell Automation (SLCTM 500, PLC-5®, MicroLogixTM, CompactLogixTM, og ControlLogix®-kontrollere via et hvilket som helt nettverk som støttes i Rockwell Automation 1756 ControlLogix-plattform), Siemens (S7 PLCs og andre kontrollere som benytter industriell ethernetprotokoll), og Schneider Electric (Quantum, Premium, M340 og andre kontrollere som benytter Modbus TCP/IP-protokoll).

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne