www.engineering-norge.com
Schneider Electric News

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERER EVLINK PRO DC-ELBILLADER

Den nye EVlink Pro DC elbilladeren fra Schneider Electric er enkel å installere, bruke og vedlikeholde.

SCHNEIDER ELECTRIC LANSERER EVLINK PRO DC-ELBILLADER

EVlink Pro DC tilbyr rask og smart elbillading med teknologi for drift- og effektstyring og er egnet til alt fra næringseiendom, bildepoter og parkeringsplasser til kjøpesentre og lignende eiendommer. Laderen bruker smart drive- og strømstyringsteknologi for å sikre en brukervennlig opplevelse, både for installatører, ladeoperatører og elbilister.

EVlink Pro DC er prosjektert for å tilfredsstille høykvalitetskrav når det gjelder sikkerhet også. Den er tilpasset nordisk klima og er utviklet for å være kompatibel med dagens og morgendagens elektriske kjøretøy.

– Utviklingen av denne laderen er et bevis på at Schneider Electric sikter til å tilby toppmoderne og effektive ladeløsninger, sier Emma Wallin. Hun er 33 år, kommer opprinnelig fra Karlskoga i Värmland (Sverige) og har nettopp blitt ansatt som Business Development Manager for e-mobility i Schneider Electric. Hun kommer til Schneider Electric fra en stilling som Country Manager i Monta, et selskap som utvikler programvare for elbillading.

Dynamisk strømfordeling med pålitelighet i fokus
EVlink Pro DC 180 kW allokerer strøm i ulik omfang til elkjøretøy-kontakter etter behov; laderen kan for eksempel tildele 150 kW til ett kjøretøy og 30 kW til et annet.

De robuste og sertifiserte komponentene EVlink Pro DC består av, gjør den både brukervennlig og pålitelig, noe fabrikktesting i henhold til strenge krav bidrar til.

Ved hjelp av det integrerte HMI-displayet kan brukeren holde seg oppdatert om ladeøkten. Kabelopphenget gjør håndtering av kabler mer komfortabelt for brukeren.

Les mer om EVlink Pro DC elbillader her. Laderen vil for øvrig stilles ut på standen til Schneider Electric på Eliaden – stand D01-18.

Oppsummert:
  • Enkel og intuitiv installasjon. Enkel å bruke, betjene og vedlikeholde.
  • Inkludert kabelhåndtering, autentisering av kjøretøy og støtte for flere språk.
  • Innebygd modem, Ethernet og Wi-Fi-tilkobling.
  • Skalerbar, kompatibel og modulær utforming. Dynamisk strømfordeling når flere biler lader samtidig.
  • Robuste, testede og sertifiserte komponenter som følger strenge standarder (ISO, IEC 61851-1 Ed3, IEC 61851-23 osv.) og er 100 prosent testet i fabrikk før levering.

www.se.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne