www.engineering-norge.com
Emerson

Ny Emerson-magnetventil med høy strømning øker anleggets pålitelighet og driftseffektivitet

ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design med høy strømning for overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet.

Emerson har introdusert en ny ASCO-serien 327C magnetventil med et direktevirkende design for høy strømning som leverer et overlegent strømning/kraft-forhold sammenlignet med lignende ventiler. Designet til serien 327C har en balansert seteventilkonstruksjon som tillater høy strømning ved minimale effektnivåer, noe som gjør den ideell for bruk i kraftverk, raffinerier og kjemiske prosessanlegg.

Slike anlegg kan ha hundrevis, eller tusenvis, av ventiler installert på tvers av prosesser og systemer. Bare én feilet ventil kan forstyrre kritisk gass- og væskestrømning, påvirke prosesseringskvalitet og tvinge ikke-planlagt nedetid og ekstra vedlikehold.

ASCO-serien 327C har funksjoner som kombinerer pålitelighet og holdbarhet for å øke driftseffektiviteten og forbedre prosessikkerheten. Ventilen har en unik, tolags, dynamisk forseglingsteknologi som gir lav friksjon og ypperlig motstand mot statisk friksjon, som bidrar til å sikre pålitelig ventildrift i miljøer med temperaturer fra –60 til 90 grader Celsius. I tillegg er ventilen SIL 3-klassifisert (sikkerhetsintegritetsnivå) og viser et høyt nivå av driftsintegritet og svært lav risiko for svikt over ventilens anslåtte levetid.

«Anlegg som kraftverk og raffinerier har krevende gass- og væskeleveringsprosesser for høy strømning og trenger ventiler som er effektive, pålitelige og enkle å vedlikeholde over tusenvis av driftstimer», sier Anne Sophie Kedad, Director Marketing Process and Sustainability hos Emerson. «ASCO-serien 327C magnetventil leverer den pålitelige ytelsen disse anleggene krever, og bidrar til å forbedre driftseffektiviteten ved å minimere unødvendige vedlikeholdsturer og forlenge intervallene mellom belastningstester.»

ASCO-serien 327C ventil kan bidra til å effektivisere forsyningskjeder og forenkle spesifikasjonskompleksiteter for globale industribrukere ved å levere én, globalt godkjent løsning for bruksområdene for magnetventil for høy strømning. Ventilen tilbyr også en unik elektrisk testtilkobling for å minimere ferdigstillingstid i felten og forhindre fuktinntrengning i lagring.

For mer informasjon gå til https://www.emerson.com/en-us/catalog/solenoid-valves/asco-327c.

Bilde:

Ny Emerson-magnetventil med høy strømning øker anleggets pålitelighet og driftseffektivitet
Bildetekst: ASCO-serien 327C magnetventil har et direktevirkende design for høy strømning som gir overlegen strømningskontroll og driftssikkerhet.

Media:

Tilleggsressurser:

www.emerson.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne