www.engineering-norge.com
Parker News

Parker utgir en ny, omfattende katalog over Bestobell kryogeniske ventiler for bruk i gassindustrien

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi og markedsledende produsent av kryogeniske ventiler, har utgitt en ny, omfattende katalog som beskriver deres høytytende Bestobell kryogeniske ventiler som brukes i innen transport, oppbevaring og behandling av flytende gasser med ultralav temperatur.

Parker utgir en ny, omfattende katalog over Bestobell kryogeniske ventiler for bruk i gassindustrien

Katalogen på 70 sider inneholder omfattende teknisk informasjon om Parkers produkter, konstruksjonsmaterialer og detaljert informasjon om designsamsvar, sertifiseringer og godkjenninger. Parker Bestobell-ventiler er utformet og produsert i samsvar med ASME B31.3, BS EN 1626 og BS ISO 21011 og er i samsvar med direktivet om trykkpåkjent utstyr (EU PED 2016): 2014/68/EU.

Katalogen har også detaljerte bestillingsdeler for hver ventiltype med forenklet delenummerering, slik at brukere enkelt kan konfigurere produktet til de ønskede spesifikasjonene. En fullstendig liste over reservedeler er lagt til i katalogen, også med forenklet delenummerering for å gjøre det enklere for kunden. Alle delenumre i den nye katalogen inngår i Parkers kjerneutvalg og er tilgjengelige for produksjon.

Installasjonsveiledning gis for hver ventiltype for å sikre riktig ventilretning. Detaljerte instruksjoner finnes i installasjons-, drifts- og vedlikeholdsinstruksjonene (IOM-er) for hver produktserie, som er tilgjengelige for nedlasting fra Parkers nettsted.

Parker Bestobell-utvalget inkluderer kryogeniske manuelle og aktiverte kule-, port- og seteventiler, i tillegg til enveisventiler, sikkerhetsventiler og termiske avlastningsventiler, grovfiltre, påfyllingsmanifolder og trykkregulatorer. Hver ventil er utformet for å oppfylle bransjekrav for å tåle temperaturendringer, mulig ekspansjon eller sammentrekning og å unngå deformering av monteringen. Katalogen med hele utvalget kan lastes ned her.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne