www.engineering-norge.com
Alliance-Electronics

Alliance Electronics kunngjør oppkjøpet av Elekto og TME

Alliance Electronics har fullført oppkjøpet av Elekto og TME, elektroniske underleverandører med base i Mayenne (Frankrike). Denne operasjonen er en del av Alliance Electronics sin organiske og eksterne vekststrategi for å bli ledende i Europa innen High Mix-Low Volume-segmentet. Det vil støtte den sterke veksten til Elekto og TME gjennom felles investeringer, spesielt i digitalisering, for å bedre betjene kunder og lette arbeidet til ansatte.

Alliance Electronics kunngjør oppkjøpet av Elekto og TME


"Jeg ble forført av Alliance Electronics' industrielle prosjekt, som vil akselerere veksten til TME og Elekto og samtidig bevare deres DNA," sier Bruno Sonnet, administrerende direktør i begge selskapene. "Fortreffeligheten til TME- og Elekto-teamene vil tillate Alliance å berike tilbudet sitt. med realisering av svært komplekse tavler", legger Damien Rossignon, president for Alliance Electronics til. Armel Fourreau, administrerende direktør for Alliance Electronics, legger til: "Elekto- og TME-kunder vil kunne dra nytte av ekspertisen til de andre Alliance-medlemmene på enklere produkter og i høyere volumer, samtidig som de beholder nærheten med sine vanlige kontakter."

TME og Elekto er basert i henholdsvis Gorron og Andouillé, i Mayenne-regionen i Frankrike, og spesialiserer seg på produksjon og integrering av elektroniske kort, sammenstillinger og underenheter. Deres høye verdiøkende tilbud spenner fra prototyping til mellomstore produksjonsserier, for en internasjonal og diversifisert kundebase innen bildebehandling, medisin, luftfart, forsvar og industri.

De to selskapene slutter seg til de fem tidligere medlemmene av Alliance Electronics (ACE Electronics, Altrics France, Altrics Portugal, ATEMS, Proto-Electronics), for totalt cirka 1000 ansatte. Bruno Sonnet vil forbli aksjonær i begge enhetene gjennom sin investering i Alliance Electronics. Kombinert med andre oppkjøp som pågår, vil det tillate Alliance Electronics å nå målet om €100 millioner i inntekter innen 2022, takket være støtten fra finanspartneren Waterland Private Equity.www.alliance-electronics.com


https://www.b3c-groupe.com/tme/

https://www.b3c-groupe.com/elekto/

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne