www.engineering-norge.com
Parker News

Parker skaper en grønnere fremtid på bauma 2022

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og styringsteknologi, vil delta på bauma 2022 for å vise frem en portefølje av viktige teknologier, med temaet «Planlegge og bygge en grønnere fremtid».

Parker skaper en grønnere fremtid på bauma 2022

Parkers stand, nr. 215 i hall A4, har et eget område hvor bedriftseksperter skal holde over 15 foredrag i løpet av uken om emner som dekker elektrifisering, hydrogenteknologi og materialvitenskap, tingenes internett og alternative systemer for drivstofflevering, samt motorfiltrering og hydraulisk filtrering, blant mye annet.

Selskapet skal presentere ulike løsninger for bygge- og gruveindustrien. Besøkende vil kunne utforske nye produkter og lære om tekniske spesifikasjoner, muligheter og fordeler.

"Vi gleder oss til å kunne vise frem Parkers banebrytende innovasjoner på bauma i oktober. Vi ser på messen som det perfekte stedet for å avdekke de nyeste tekniske gjennombruddene for en grønnere fremtid. De skal bidra til å takle to industriutfordringer samtidig: økt produktivitet og lønnsom bærekraft. Vi skal vise frem pålitelige, optimaliserte løsninger som muliggjør elektrifisering og digitalisering av kjøretøyer, reduserer karbonutslipp og overfører dieseldrevne plattformer til alternative drivstoff som biodiesel eller hydrogen. Samtidig leverer vi pålitelig og trygg ytelse under noen av de tøffeste miljøforholdene", sa Joachim Guhe, Parkers president for Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA).

I år skal Parker ta opp fire emner som er avgjørende for den fremtidige utviklingen innen byggevirksomhet og gruvedrift. De er relatert til de to hovedtemaene på bauma 2022-messen – bærekraft og digitalisering:

  • Drive energiutvikling gjennom alternative drivstoff og hydrogen
  • Oppnå karbonnøytralitet via elektrifisering og karbonfrie konstruksjonsmetoder
  • Implementere digitalisering, tingenes internett 4.0 og automatisering for å oppnå bedre pålitelighet, sikkerhet og produktivitet
  • Forbedre pålitelighet og produktivitet, spesielt under tøffe forhold som gruvedrift og byggevirksomhet

Et tidlig høydepunkt i Parkers bauma-uke vil være foredraget «bauma Special» Expert Insights den 20. oktober. Det holdes av Paul Horvat, VP of Business Development for Parkers Motion Systems Group, og Shawn Horner, VP for Parkers Motion Technology Center.

Hvis du vil vite mer om Parkers deltakelse på bauma 2022, kan du gå til Bauma 2022 (parker.com). Hvis du vil vite mer om Parkers bauma 2022 nettplattform, kan du gå til https://parker.kubikconnects.com/offroadmachinery2022/home. Besøkende vil kunne se utvalgte presentasjoner innspilt ved Parker-standen, og få tilgang til informasjon om de fremhevede produktløsningene.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne