www.engineering-norge.com
Parker News

Parker High Pressure Connectors Europe lanserer ny serie med optimaliserte FEM-hurtigkoblinger

Parker Hannifin, global leder innen bevegelses- og kontrollteknologier, lanserte i dag sin nye serie med optimaliserte FEM-hurtigkoblinger, som gir økt arbeidstrykk på opptil 350 bar og redusert trykkfall for bedre gjennomstrømningsegenskaper.

Parker High Pressure Connectors Europe lanserer ny serie med optimaliserte FEM-hurtigkoblinger

De reviderte og oppdaterte FEM- og FEC-seriene har profiler i samsvar med ISO 16028 og overstiger de tekniske kravene i ISO 16028-spesifikasjonene. De er kompatible med andre serier som er i samsvar med samme standard. Koblingene gir frakobling uten spill og med minimalt oljetap, og er enkle å rengjøre fordi de har ventiler/hus med flate overflater.

Takket være den nye ventildesignen har koblingene minimum trykkfall og oppnår maksimal kostnadseffektivitet.

FEM-pluggene er tilgjengelige med trykkeliminator, som gjør det mulig å koble til koblinger uten problemer selv ved akkumulert trykk eller resttrykk. En miniatyrventil reduserer trykket i koblingsfasen automatisk.

Den nye FEM-serien er svært motstandig mot vibrasjon og annen mekanisk spenning. Prosessen for til- og frakobling er rask og sikker, uansett om serien brukes i mobil hydraulikk, transport eller bygge- og anleggsbransjen, med låsehylse som standard for å unngå utilsiktet frakobling.

Du kan finne mer informasjon om dette produktet på: https://ph.parker.com/no/en/series-fem-if-quick-coupling

www.parker.com
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne