www.engineering-norge.com
Parker News

Ny, avansert PTFE-slange fra Parker overgår begrensningene til andre typer slanger

Industrielle maskiner, transport og terrengmaskiner er blant de krevende bruksområdene som drar nytte av 2030T-V70CON.

Ny, avansert PTFE-slange fra Parker overgår begrensningene til andre typer slanger

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologier, lanserer 2030T-V70CON avansert PTFE-slange, utviklet av Polymer Hose Division Europe. Dette avanserte nye produktet er ideelt for en rekke krevende bruksområder, som for eksempel områder som involverer aggressive medier, høyt trykk, mekanisk stress, høy temperatur, korrosjon eller UV. Andre typer slanger møter ofte begrensninger og svikter når de skal håndtere disse utfordringene.

Parkers nye PTFE-slangetype har mange fordeler takket være avansert design og optimaliserte materialer. Resultatet er en løsning som passer for selv de mest utfordrende bruksområder, som inkluderer industrielt maskineri for sprøytestøping og dekkpresser, i tillegg til transport- og terrengmaskiner, motorer samt systemer for væskeoverføring og -håndtering.

Den fullt kvalifiserte 2030T-V70CON-slangen tåler temperaturer fra -70 °C til +230 °C og er egnet for en rekke ekstreme bruksområder. Dessuten tilbyr den nye, avanserte PTFE -slangen utmerket kjemisk motstand, noe som gjør den egnet for flere krevende roller som involverer aggressive medier.


Ny, avansert PTFE-slange fra Parker overgår begrensningene til andre typer slanger

Av denne grunn er Parkers 2030T-V70CON utformet slik at den gir pålitelige ytelse med mange forskjellige typer medier. Faktisk er den nye, avanserte PTFE-slangen egnet for bruk med kjemikalier og gass samt hydrauliske oljer, vann, luft og damp.

Ytterligere fordeler inkluderer bruk av rustfritt stålfletting (grad 304) som forsterkningsmateriale, noe som betyr null rust i våte eller fuktige omgivelser, mens den lille bøyeradiusen gjør installasjon enklere og gjør slangen ideell for bruk i trange områder uten at den vrir seg.

Avslutningsvis er slangeinstallasjonsprosessen enkel og trygg takket være at koblingen er i ett stykke, som er krympet over hele hylselengden.,

Den nye avanserte 2030T-V70CON PTFE-slangen fra Parkers Polymer Hose Division Europe er tilgjengelig i åtte forskjellige diametere, fra 6 mm til 32,5 mm.

For mer informasjon, gå til: https://ph.parker.com/no/nb/convoluted-ptfe-hose-2030t-v70con

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne