www.engineering-norge.com
Red Lion

Red Lion lanserer industriplattform for fjerntilgang

Enkel tilgang, overvåkning og administrasjon av fjernutstyr

Red Lion lanserer industriplattform for fjerntilgang

Red Lion’s sikre plattform for fjerntilgang, i partnerskap med MB connect line GmbH, er nå tilgjengelig i Storbritannia, Irland, Norge, Sverige, Finland og Frankrike. Denne nestegenerasjons løsningen for fjerntilgang overholder de mest krevende sikkerhetskravene for moderne industrianvendelse. Red Lions sikre fjerntilgangsplattform sentraliserer administrasjon av rutere slik at brukerne raskt kan respondere på og handle ut fra sine viktigste ressurser hvor som helst fra, når som helst. Evnen til fjerntilgang, overvåkning og administrasjon av forskjellig utstyr bidrar til å senke driftskostnader og dødtid ved å redusere besøk på anlegget og forbedre responstiden dramatisk.

“Mens verdens industri raskt gikk over til den nye normalen med fjernproduksjon på grunn av pandemien, har etterspørselen etter plattformer som muliggjør sikker bruk av denne kapasiteten for fjernproduksjon, aldri vært sterkere og viktigere», iht. Craig Resnivk, direktør i ARC Advisory Group. “Red Lion’s plattform for sikker tilgang ble utviklet for å muliggjøre fjerntilgang i sanntid fra ethvert sted. ARC forventer at denne nye normalen med fjernproduksjon vedvarer selv etter pandemien, siden bransjen har forstått dens fordeler med å maksimere produktivitet, nøkkelytelsesindikatorer, lønnsomhet og, viktigst, bærekraft for å overvinne alle framtidige utfordringer som ligner på pandemien.”

Red Lions sikre rutere for fjerntilgang og programvare gir fleksibel kapasitet med urokkelig sikkerhet. RLConnect24, en fjernserviceportal, gir et enkelt, sentralisert nettsted for å overvåke og administrere ressurser og brukere. RLConnect24 leverer også datavisualisering, geografisk kartlegging, datalogging og alarmer basert på drifts- eller systemgenererte data. Kundeprogramvaren RLDialUp gjør det mulig for operatører å sikkert koble PC-en til fjernressurser for vedlikehold og konfigurasjon, akkurat som om de var koblet til lokalt. Ruterne er industriportaler som tilbyr tilkobling med LAN, WAN, serie, USB, Wi-Fi or 4G LTE for å sikre sømløs integrasjon med enhver industriell prosess.

Red Lion lanserte også RA10, en kompakt industriell brannmur som tilbyr OT-datasikkerhet. Denne intelligente brannmuren kan lære og selvkonfigurere seg for å beskytte eldre ressurser, unngå adressekonflikter og/eller logisk isolere maskiner eller maskingrupper.

Finn ut mer om Red Lions sikre plattform for fjerntilgang på www.redlion.net

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne