www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

Ny Netbiter gateway forenkler ekstern administrasjon av industriutstyr.



HMS Industrial Networks introduserer Netbiter EC350 – en ny kommunikasjonsgateway som forenkler ekstern overvåkning, og kontroll av industriutstyr. Gatewayen kommer med forbedret ytelse og tilkobling, dette gjør den ideell for ekstern administrasjon og konfigurasjon av kraftaggregater, kjølesystemer, UPSer, vindturbiner og andre industrimaskiner.

Ny Netbiter gateway forenkler ekstern administrasjon av industriutstyr.
Forbedret tilkobling.
Netbiter EC350 er den første i en ny generasjon av Netbiter gatewayer. Den kobler til industrimaskiner gjennom Modbus (serie eller Ethernet), SNMP, EtherNet/IP eller I/O og sender data til den nettskybaserte Netbiter Argos-serveren gjennom Ethernet eller mobilkommunikasjon.

3G kommunikasjon
Mens tidligere generasjoner av Netbiter gatewayer har kunnet kommunisere gjennom GSM/GPRS, er den nye Netbiter 350 forbedret for også å kommunisere over 3G-nettverk. 3G kommunikasjonen tilbyr bedre ytelse sammenlignet med GPRS og øker også den geografiske mobildekningen siden det er mulig å installere gatewayen på steder hvor 3G er det eneste tilgjengelige nettverk. Med støtte for 5 forskjellige 3G-bånd er Netbiter EC350 et produkt som er egnet for det globale markedet.

Muliggjør ekstern tilgang.
Netbiter EC 350 støtter «ekstern tilgang»-funksjonalitet. Dette betyr at brukere kan åpne en sikker tilkobling til eksterne maskiner og konfigurere eller operere dem fra hvor som helst ved hjelp av standard programmer. Ekstern tilgang åpner en sikker datatunell til det eksterne utstyret. For eksempel, med Netbiter tilkoblet en PLC, er det mulig å utføre ekstern feilsøking eller programmering av PLCen fra enhver lokasjon, ved å bruke den vanlige PLC-konfigurasjonsprogramvaren. Ekstern tilgangsfunksjonalitet blir tilgjengelig fra første kvartal 2014.

«Netbiter er en av de banebrytende løsningene på markedet for ekstern administrasjon og fordelen av vår lange erfaring har vært til hjelp ved utviklingen av EC350,» sier Henrik Arleving, produktlinjesjef, Remote Management ved HMS. «Med flere tilkoblingsmuligheter og økt ytelse tar Netbiter helt klart ledelsen som en av de mest allsidige og kraftige eksterne administrasjonsløsningene på markedet.»

Tekniske forbedringer
Fra et teknisk synspunkt har den nye gatewayen rundt 20 ganger mer prosesskraft enn de tidligere gatewayene og en utvidet minnekapasitet som støtter opp til 512 MB Flash og 1024 MB RAM. To fullstendige separate Ethernet-grensesnitt (WAN og LAN) gjør det mulig å levere sikker kommunikasjon til installasjoner i feltet. En innebygd GPS-mottaker gjør at den passer for administrasjon av mobilt utstyr og det økte antallet av analoge og digitale I/O-er tillater direkte tilkobling av signaler og sensorer til Netbiter gatewayen. Seks LED-er som viser statusen gir også en detaljert diagnose.

Netbiter EC350 er tilgjengelig fra HMS og deres distributører fra 18. november 2013.
Ny Netbiter gateway forenkler ekstern administrasjon av industriutstyr.

Netbiter EC350 kommunikasjonsgateway tilbyr kommunikasjon til feltbaserte installasjoner gjennom Ethernet eller mobilnettverk til en nettskybasert tjeneste som kalles Netbiter Argos (ved http://www.netbiter.net).

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne