www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan legger nye produkter til Rockwell Automation Encompass-programmet

Eplan, en global Encompass-partner, har lagt Eplan Fluid og Eplan Harness proD produktene til Encompass-programmet. Med Eplan produktserien kan brukere sammenligne toveis ingeniørdata med kontrollsystemene fra Rockwell Automation.

Eplan legger nye produkter til Rockwell Automation Encompass-programmet
screen_rockwell.jpg: Alle produktene til Eplan plattformen har nå blitt godkjent for inkludering i Encompass-programmet.

Rockwell Automation har lagt til Eplan Fluid og Eplan Harness proD til sin portefølje over godkjente Encompass-produkter. Disse produktene er nå samlet med Eplans andre godkjente systemer slik som Electric P8, Eplan Pro Panel og Eplan PPE.  Dette betyr at alle systemene til Eplan-plattformen nå er oppført. Eplan har vært en Global Encompass-partner til Rockwell Automation siden 2008. Eplan Fluid er et ingeniørverktøy for design og automatisk dokumentasjon av kretser for væskekraftsystemer innen hydraulikk, pneumatikk, avkjøling og smøring. Eplan plattformen kobler væske-spesifikt ingeniørarbeid til alle andre ingeniørdisipliner slik at forskjellige ingeniøroppgaver kan utføres parallelt. Dette akslererer hele ingeniørprosessen - selv når den kombineres med andre disipliner, slik som elektrisk ingeniørarbeid. Eplan Harness proD er et moderne 3D/2D programvaresystem for effektivt design og dokumentasjon av kabelstammer. Systemets styrke ligger i de automatiserte trinnene, fra importering av mekaniske modeller som 3D-miljøer for layout av kabelstamme, og kombinering av dem med ledningslister fra Eplan-plattformen. Videre helt frem til rutingen av kabler og opprettelse av ingeniørdokumentasjonen og produksjonen av 2D-tegninger. Egenskapen til å inkorporere mekanisk relevant informasjon fra forskjellige MCAD-systemer, i tillegg til ECAD-beskyttelsesinformasjon, betyr at Eplan Harness proD har potensiale for å integreres sømløst inn i PDM-miljøer. Dette tillater design av en kabelstamme selv om det ikke finnes en tilgjengelig prototype. For å si det enkelt: Utviklingstider reduseres, produktiviteten økes og produktkvaliteten forbedres vesentlig.

Disse ingeniørløsningene gir ytterligere synergier mellom Rockwell Automation og Eplan. Brukere kan nå skape sine elektroniske konstruksjoner ved hjelp av objektorienterte arkitektur. Deretter kan man bruke toveis datasynkronisering mellom Eplan Electric P8 og RSLogixTM 5000. Dessuten med P8 igjennom RSLogixTM Architect, for maskinvare- og merkesynkronisering, både mellom kontrollsystemet og de elektriske diagrammene. Brukere kan nå anvende Eplan Pro Panel for å virtuelt designe sine koblingsskap uten 3D-layoutplanlegging, støttet av eTouch-teknologi. De kan så sende ingeniørdata direkte til produksjonsavdelingen. Løsningsleverandører, systemintegratører, maskin- og utstyrsbyggere (OEM-er) og ingeniørfirmaer får like fordeler fra samarbeidet mellom Eplan og Rockwell Automation.

Bakgrunn:

Gjennom Ecoompass produktpartnere kan kunder raskt finne samsvarende produkter som best løser enhver bruksutfordring. Disse produktene er kritiske komponenter eller koblingsløsninger som utvider og forbedrer Rockwell Automation-installasjoner.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne