www.engineering-norge.com
Parker News

Parkers nye GVM310 PMAC-motor er en motor- og generatorløsning med høy ytelse for kommersielle el- og hybridkjøretøy, både i terreng og på vei

Global Vehicle Motor gir en løsning med høy krafttetthet og lite vedlikehold, som er i samsvar med ny lovgivning.

Parkers nye GVM310 PMAC-motor er en motor- og generatorløsning med høy ytelse for kommersielle el- og hybridkjøretøy, både i terreng og på vei
Parkers kraftige GVM310-motor med permanent magnet er laget for trekkraft og elektro-hydraulikkpumper, og gir den beste løsningen for å oppfylle kravene til kjøretøybruk.

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og styringsteknologi, har kunngjort det siste tillegget til Global Vehicle Motor-serien (GVM) med kraftige vekselstrømsmotorer med permanent magnet (PMAC-motorer). GVM310 har en ramme på 310 mm, og gir en trekkraftsløsning for kommersielle el-motorer (EV) og hybride elektriske kjøretøy (HEV), både i terreng og på vei. Disse omfatter byggkjøretøy, bybusser, kjøretøy for gruvedrift samt lett byggfag og materialer.

Når GVM-serien brukes sammen med Parkers hydraulikkpumper, kan den hjelpe kunder med å skape elektrisk-hydrauliske pumpeløsninger (EHP) som gjør at tidligere hydrauliske bruksområder kan gjøres om til elektriske.

Bruk av GVM310 kan gi en rekke fordeler, inkludert høy effektivitet og lavt energiforbruk, slik at du kan overholde streng energilovgivning. GVM-serien reduserer CO2-avtrykket, er meget stillegående og gir pålitelige resultater samt redusert vedlikehold og nedetid. Alternativer med maksimale effektverdier fra 147 kW til 409 kW er tilgjengelige. Alle har høy effekttetthet, som betyr at størrelsen og vekten på de totale løsningene kan minimeres, hvilket gir kundene bedre design.

I tillegg til å fungere som en høyeffektsmotor kan GVM310 også kjøres som en generator, som gir effektiv batteristyring, lengre driftssyklus og energibesparelser på opptil 30 % sammenlignet med induksjonsteknologi. Tilgjengelig som allsidige versjoner med enten lavfluks for bruksområder med høy hastighet, eller høyfluks for bruksområder med lav hastighet.

GVM-serien har mange tekniske egenskaper som forbedrer ytelsen og gjør den mer pålitelig. Dette omfatter blant annet et nytt, tynnere lagdesign som reduserer tap, et patentert nedlkjølingsdesign og et rent, oljefritt design.

GVM310 har en rammestørrelse på 310 mm, som passer bra til eksisterende enheter med stabellengde på 142 mm og 210 mm.

Gå til følgende nettsted for å se mer informasjon om Parkers GVM-serie: https://ph.parker.com/gb/en/gvm-global-vehicle-motors-for-mobile-applications

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne