www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

CANopen-enheter



Tilkobling av CANopen-enheter til SIMATIC® S7-1200 PLC.

CANopen-enheter
CM CANopen-modulen fra HMS Industrial Networks gjør det mulig for brukere av SIMATIC S7-1200 PLC å integrere CANopen enheter i sine automasjonssystemer (ved bruk av TIA Portal®).

CM CANopen er en utvidelsesmodul for SIMATIC S7-1200 som gjør det mulig for PLC kan kommunisere med enheter på et CANopen nettverk. Dette produktet er utviklet av HMS Industrial Networks og det er godkjent av produsenten av S7-1200 – Siemens AG.

CM CANopen er en utvidelsesmodul for SIMATIC S7-1200 som muliggjør at PLCen kan kommunisere med enheter på et CANopen nettverk. Dette produktet er utviklet av HMS Industrial Networks og det er fullstendig godkjent av produsenten av S7-1200 – Siemens AG.

Hvordan det fungerer.

CM CANopen plugges inn i S7-1200 og fungerer som en oversetter mellom noder på et CANopen nettverk og S7-1200. Modulen passer mekanisk inn i standard S7-1200-systemracket og kan konfigureres både som master eller slave.
Ingen programmering er nødvendig for å konfigurere kommunikasjonen mellom CANopen og PLCen.
Hvordan dataflytens skal være bestemmes i den medfølgende programvaren, CM CANopen Configuration Studio.

Det er mulig å plugge inn tre CM CANopen-moduler per PLC, og 16 CANopen slaver/noder kan kobles til hver modul (hver modul støtter 256 bytes inn og 256 bytes ut).

Det finnes også støtte for CAN 2.0 protokoll, modulen kan integreres inn i maskinvarekatalogen til TIA-portalens konfigurasjonssuite.

«CM CANopen gjør det mulig for brukere av S7-1200 å integrere CANopen-enheter i deres PLC-system, noe som gir dem et bredere utvalg av automasjonsprodukter å velge mellom når de designer sine systemer» sier Mikael Mårtensson, produktsjef ved HMS Industrial Networks. «Dette er en løsning som vil mye verdi til brukere av S7-1200 og som vil gi dem muligheten til å bygge mer effektive automasjonssystemer.»

CM CANopen er tilgjengelig fra og med oktober 2013 fra HMS salgskontorer og distributører.

[Image:] CM CANopen fra HMS Industrial Networks muliggjør kommunikasjon mellom S7-1200 og alle enheter på et CANopen-nettverk..
SIMATIC S7-1200 og Siemens er varemerker som eies av Siemens AG.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne