www.engineering-norge.com
HMS Industrial Networks AB

IXXAT Econ 100

Svært enkel å tilpasse mesterløsning for EtherCat, CANopen og Powerlink

IXXAT Econ 100
IXXAT Econ 100 er en universal ARM-basert plattform med Linux operativsystem hvor standardversjonen allerede kommer med fire Ethernet-, to CAN- og to USB-porter. Enten om den er som den kommer eller tilpasset spesifikke kundebehov så er IXXAT Econ 100 det beste valget for forskjellige bruksområder med tanke på ytelse, fleksibilitet og pris.

For implementeringen av EtherCat og CANopen mesterapplikasjoner eller Powerlink kontrollnoder så finnes det spesielle applikasjonsutviklersett tilgjengelige for IXXAT Econ 100. Disse settene inkluderer en omfattende brettstøttepakke og, forhåndsinstallert på SD-kort, den tilsvarende mesterprogramvarepakken og Linux operativsystemet.

For de medfølgende prøveapplikasjonene medfølger det også en passende IO-modul, i tillegg til detaljert dokumentasjon, noe som muliggjør en enkel start av utviklingen.

EtherCAT mesterfunksjonaliteten gis ved bruk av den utprøvde protokollprogramvaren fra acontis for EtherCAT mesterklasse A- og B-enheter. Et spesielt optimert koblingslag gjør at IXXAT Econ 100 kan operere med sykluser på mindre enn 1 ms.

CANopen mesterimplementeringen er basert på CANopen mester-/slave-programvaren fra IXXAT, denne gjør det mulig for Econ 100 å fungere som en flerkanals CANopen-kontroller.

Powerlink er implementert basert på IXXAT POWERLINK-mester-/slaveprogramvaren. På grunn av den integrerte hublogikken støtter den kontrollerende nodeimplementeringen også den vanlige Powerlink linjetopologien.

Redundansfunksjoner, slik som redundant mester eller linjeredundans gjør at IXXAT Econ 100 kan operere som en høytilgjengelig Powerlink kommunikasjonsløsning.

Ved å kombinere de forskjellige mester programvarepakkene kan også kraftige kontrollerer for hetrogene systemer med CANopen, EtherCAT eller Powerlink enkelt implementeres. Her er typiske operasjonsområder av IXXAT Econ 100 kundespesifikke kontrollapplikasjoner og gateway-løsninger hvor IXXAT Econ 100 fungerer som mester i ett nettverk og som slave innenfor et overordnet nettverk.

Det som legges merke til er den høye fleksibiliteten som bruken av IXXAT Econ 100 oppnår ved hjelp av den unike kombinasjonen av utvidelesesgrensesnitt, FPGA, programvare og tjenester.

I tillegg til grensesnittene til grunnversjonen kan skreddersydde grensesnitt eller forbedringer (f.eks. digitale og analoge IO-er, DVI-utgang) legges til raskt og enkelt gjennom utvidelsesporter og den integrerte FPGA. Dette gjør IXXAT Econ 100 til den perfekte enheten for skreddersydde løsninger.

I løpet av utviklingen av IXXAT Econ 100 ble det lagt spesiell tyngde på kravene til de forskjellige bruksområdene. Enheten har derfor, på tross av det vifteløse designet, et utvidet temperaturområde fra -40 ° C til + 70 ° C.

CPU-en er en tokjerne Cortex A9. Det interne RAM-minnet har en standardstørrelse på 256 MB som kan utvides opp til 1 GB. Operativsystem og programmene lagres i flash-minne på et SD-kort.

Bortsett fra versjonen med det robuste metallhuset tilbyr også IXXAT også IXXAT Econ 100 som kretskortversjon for plassbesparende integrering i allerede eksisterende kundeløsninger. Ved forespørsel kan IXXAT også levere OEM-versjoner med maskinvare- og programvareendringer – raskt og rimelig.

For mer informasjon om IXXAT Econ 100 kan du besøke nettstedet til IXXAT ved www.ixxat.com/econ
IXXAT Econ 100

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne