www.engineering-norge.com
EATON

Eaton legger allsidige trefasemodeller til utvalget av høyeffektive 9PX UPSer

Strømstyringsselskapet Eaton har annonsert introduksjonen av nye trefasemodeller til sin populære og allsidige Eaton 9PX-serie av kompakte høyeffektive uavbrutte strømforsyninger (UPSer). Tilgjengelige i hele Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA) er de nye modellene det ideelle valget for IT- og industribruk hvor en trefaset kraftkilde er tilgjengelig og energieffektivitet er et viktig krav. De nye trefase inn, enfase ut (3:1) modellene i 9PX-serien tilbys med nominell effekt på 6, 8 og 11 kVA, alle versjonene har innebygd vedlikeholds-bypass for enkelt utbytte av UPSen uten å måtte stenge ned kritiske systemer. De utfyller de eksisterende 9PX enfasemodellene (1:1) som er tilgjengelige med nominell effekt fra 5 kVA til 11 kVA.

Eaton legger allsidige trefasemodeller til utvalget av høyeffektive 9PX UPSer
En nøkkelegenskap til alle UPSer i Eatons 9PX-serie er den markedsledende effektiviteten som lar brukere redusere energiforbruk og -kostnader. Når de opereres i dobbelkonverteringsmodus oppnår UPSene en effektivitet på opp til 95 prosent og, når kvaliteten på hovedstrømmen er god, økes denne til 98 prosent i høyeffektiv modus. En høy utgangsfaktor på 0,9 er en annen egenskap til enhetene, dette gjør at de kan levere opp til 28 prosent mer brukbar kraft enn mange konkurrerende produkter med en tilsynelatende lik rangering.
 
«De nye trefasemodellene er viktige tillegg til denne veldig populære familien av UPSer da de kommer med avgjørende fordeler som tilbys av våre 9PX-produkter til et enda bredere bruksområde,» sa Christophe Jammes, produktsjef i Eatons energikvalitetsdivisjon. «Enkeltfasemodellene som vi lanserte ved fjorårets utgang er allerede veldig populære og jeg er ikke i tvil om at de nye trefasemodellene vil mottas med like stor entusiasme.»
 
For å gjør dem enkle å administrere kommer 9PX-UPSene med en stor grafisk LCD-skjerm som gir sanntidsinformasjon om operasjonsstatusen og som gir enkel tilgang til analyse- og konfigurasjonsmuligheter. Enhetene kommer også med et avansert kontrollsystem som, i dobbelkonversjonsmodus, kontinuerlig overvåker strømforholdene og regulerer operasjonen til UPSen for optimert kapasitetsstyring.
 
Eksterne overvåkningsalternativ leveres av Eatons programvare Intelligent Power Manager som leveres som standard med hver 9PX UPS. Kompatibelt med alle store operativsystemer og virtualiseringsprogrammer gjør dette at UPSene enkelt kan integreres med virtualiserte IT-miljøer, slik som VMware vCenter, Microsoft HyperV, Citrix XEN og Red Hat KVM.
 
Alle 9PX UPSer kommer med en plassbesparende kompakt konstruksjon med de nye enhetenes 6U formfaktor. Alle modeller passer for frittstående bruk i tårnorientering, eller for rack-montering med et valgfritt monteringssett.
 
For å lære mer om 9PX kan du gå til www.eaton.eu/9PX.  For de siste nyhetene kan du besøke www.eaton.eu/powerquality, følge oss på Twitter gjennom @Eaton_UPS eller gå til vår Eaton EMEA LinkedIn firmaside.
 
Eaton legger allsidige trefasemodeller til utvalget av høyeffektive 9PX UPSer

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne