www.engineering-norge.com
Parker News

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet

Parker Hannifin, den globale lederen innen bevegelses- og kontrollteknologi, utvider sitt FlatFace-tilbud med SCFF-serien.

Parkers SCFF-koblinger hindrer væsketap og bidrar til å beskytte miljøet
Parker SCFF-serien tilbyr frakobling med lav lekkasje og unngåelse av luftbobler under koblingen.

Koblingene i SCFF-serien gir brukerne en rekke fordeler som strekker seg fra frakobling med lav lekkasje til unngåelse av luftbobler under koblingen. Koblingene, som testes i samsvar med ISO 7241-2, er enkle å rengjøre og svært flate.

Enten de brukes i mobil hydraulikk, transport eller olje- og gassindustrien, er SCFF-koblinger veldig motstandsdyktige mot vibrasjoner og andre former for mekanisk belastning. Prosessene med kobling og frakobling er også raske og pålitelige: Inkludering av en ACME-tråd betyr at ingen væske forsvinner i løpet av disse stadiene. Påliteligheten til dette systemet forbedres av svivelfunksjonen sammen med den unike låsehylsen for å unngå utilsiktet frakobling.

SCFF-plugger er tilgjengelige med trykkeliminator. Takket være denne innovative teknologien er det mulig å koble koblinger i nærheten av akkumulert trykk eller rest trykk uten problemer. En miniatyrventil reduserer trykket i koblingsfasen automatisk.

www.parker.com

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne