www.engineering-norge.com
PRO-PEN

M7000 bærbar markeringsløsning

Med ProPens M7000 merkepistol med nålpregeprinsipp finnes det endelig en enkel metode for å merke deler av alle slag, selv på steder med vanskelig tilgang. M7000 utmerker seg ved sin ytelse og har en brukervennlighet uten sidestykke, takket være innebygget berøringsskjerm.

M7000 bærbar markeringsløsning
ProPen M7000 er den enkleste bærbare merkepistolen på markedet. Den bruker en slagnål for å lage varig marking med tekst, logoer, tidsstempler og til og med 2D-strekkoder på alle typer deler. Den er ideell for merking på uhåndterlige, flate og/eller bøyde gjenstander, alle gjenstander som krever sporbarhet. M7000 tilfører verdi til prosesser i bransjer som, frem til nylig, måtte klare seg med mindre praktiske, mindre slitesterke og tregere merkesystemer, slik som etiketter, blekkskrivere og stempler. Olje og gass, skipsverft, jernbane, kjøretøyindustri og leverandører av maskinverktøy og elektronisk eller militært utstyr, er noen av kundegruppene som vil finne meget god nytte av en ProPen M7000.
 
Ta den med over alt
I motsetning til andre systemer er M7000 en alt-i-ett løsning. Merkeenheten, kontrolleren og grensesnittet sitter i samme enkle kompakte system. Ingen ekstern PC, programvare eller tastatur er nødvendig. Som et resultat av dette er den frittstående og enkel å ta med fra sted til sted. En annen unik fordel med M7000 er dens bærbare Li-ion-batteripakke som gir 100% ubegrenset mobilitet.
 
Merkeytelse uten sidestykke
Leverer merkedybde som er unik i sin klasse, M7000 merker varig og nøyaktig deler av alle typer og materialer fra plastikk til de hardeste metaller. Den passer perfekt for markering av både ubehandlede og behandlede overflater (før sand-/glassblåsing, galvanisering, påføring av rustbeskyttende maling og andre tilsvarende overflatebehandlinger) og leverer et kvalitets- og nøyaktighetsnivået som er et krav for Data Matrix™ kodemerking. Den store markeringssonen på 80 x 30 mm gjør det mulig å merke store tegn og gir M7000 et stort antall bruksområder.
 
Utmerket ergonomisk design og ekstremt enkel bruk med Touch and Mark!
M7000 er enkel å bruke. Med lett vekt, ergonomisk design som demper vibrasjoner og utmerket stabilitet, gjør M7000 det enkelt å lage høykvalitet merking også på vertikale og skrå overflater
 
M7000 har en 7" fargeskjerm med et enkelt brukergrensesnitt for programmering. Fordelene er tidsbesparelse og liten risiko for feilmerking. Utviklet av Gravotech, den verdensledende innen robust merketeknologi, er den flerspråklige P07 programvaren som er enkel men skreddersydd løsning som har mulighet for import og eksport av skrifttyper, logoer og filer.
 
M7000 bærbar markeringsløsning
 

M7000 bærbar markeringsløsning

M7000 bærbar markeringsløsning

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne