www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan er Siemens PLM-lønsningspartner: grensesnitt mellom Eplan og Teamcenter

Siden midten av April har Eplan vært en offisiell Siemens PLM-løsningspartner. Målet med partnerskapet er å tilby et grensesnitt mellom to markedsledende systemer - Eplan og Teamcenter. Denne integreringen stenger et smutthull i PLM-prosessen: konfigurasjonsdata for Eplan-plattformen kan nå behandles i Teamcenter. Selskap fra forskjellige industrier kan dra fordel av denne integrerte fremgangsmåten som danner en del av en konsistent produktskapningsprosess.

Eplan er Siemens PLM-lønsningspartner: grensesnitt mellom Eplan og Teamcenter
Maximilian Brandl: «Den nye Teamcenter-integreringen åpner opp mange dører for oss innenfor det voksende PLM-løsningsmarkedet,» rapporter Maximilian Brandl, styreleder hos Eplan. 
 
Løsningsleverandøren Eplan er nå en offisiell Siemens PLM-løsningspartner. Som en del av dette partnerskapet, som ble forseglet i midten av april, har selskapene utviklet en omfattende, fremtidsrettet integrasjon av Eplan-plattformen inn i Teamcenter PLM-miljøet. Maximilian Brandl, styreleder hos Eplan, er fornøyd med utviklingen: «I linje med partnerprogrammet har Eplan og Siemens Industry Software GmbH & Co. KG, vist sin samlede styrke. Integreringen av Eplan-plattformen inn i Teamcenter åpner opp mange dører for oss i det voksende PLM-løsningsmarkedet. Våre felleskunder får også enorme fordeler fra denne felles konsistensen.» Urban August, senior visepresident og administrerende direktør i Siemens Industry Software GmbH & Co. KG, ser også mange fordeler for sine kunder: «Integrasjonen av Eplan inn i Teamcenter lar våre kunder optimere samarbeid på tvers av fagområder og de kan bruke Teamcenter som en konsistent plattform for alle som er involvert i produktets livssyklus.» 
 
Forskjellige systemer kombinert
Elektrisk design blir sett på som et viktig element av produktskapningsprosessen. Eplan har utviklet en universalmodul for å kunne integrere Eplan-plattformen inn i PLM-systemer. Teamcenter-integreringsenheten som er koblet til denne modulen integrerer Eplan-plattformløsningen sømløst inn i PLM-miljøet. Dette gjør elektrisk ingeniørarbeid til en del av den digitale produktmodellen. Dette tillater at selskaper kan oppnå omfattende kontroll av produktlivssyklus på tvers av alle fagområder. 

Økt prosesspålitelighet
Den integrerte arbeidsmetoden øker datakonsistens, ikke bare i produktutviklingsprosessen, men også igjennom hele produktlivssyklusen. På grunn av omfattende og konsistente grunnleggende data kan områder slik som vedlikehold og reparasjon gis optimal støtte, noe som resulterer i redusert tid og kostnad. Gjennomsiktighet er en annen faktor. Den finnes direkte tilgang til den fullstendige digitale produktmodellen, selv om produktutviklingsprosessen er distribuert på tvers av forskjellige land, dette sikrer permanent datadeling og forsikrer til syvende og sist pålitelighet og kvalitet i hele produktskapningsprosessen.

Eplan er Siemens PLM-lønsningspartner: grensesnitt mellom Eplan og Teamcenter

Urban August:  «Integrasjonen av Eplan inn i Teamcenter lar våre kunder optimere samarbeid på tvers av fagområder og de kan bruke Teamcenter som en konsistent plattform for alle som er involvert i produktets livssyklus.» forklarer Urban August, senior visepresident og administrerende direktør i Siemens Industry Software GmbH & Co. KG.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne