www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 135E : Slitasjefri desentralisert myk- og og reversstarter med motorbeskyttelse, det økonomiske alternativet

NORD DRIVESYSTEMS introduserer en ny motormontert starter med et utvidet ytelsesområde for økonomisk implementering av myk- og reversstarerfunksjoner, for motorer fra 0,25 til 7,5 kW. Den kompakte SK 135E integrerer motoroverbelastningsbeskyttelse gjennom PTC-termistorovervåkning, strømnett- og motorfasefeilovervåkning, IBlt-overvåkning og overvåkning av magnetiseringsstrøm. Den elektroniske slitasjefrie bryterteknologien erstatter motorkretsbrytere, reverskontaktorer og bremselikerettere, dette gjør at hele kontrollkabinetter blir overflødige på store anlegg. Siden PTC-termistor tilkoblingskabler og i noen tilfeller bremsetilførselskabler heller ikke er nødvendige, blir installasjonen generelt sett mer kostnadseffektiv, plassbesparende og raskere. Når alle drivene bestilles ferdiggjort og kablet med girboks, motor og starter, blir monteringen forenklet til kun monteringsskruene og koble til strømmen, som også kan bestilles med plugger.

SK 135E : Slitasjefri desentralisert myk- og og reversstarter med motorbeskyttelse, det økonomiske alternativet
Illustrasjon: Med et kompakt kabinett som er lett å rengjøre, SK 135E starteren tilbyr utstyrsvennlig oppstart av distribuerte driv innenfor alle sektorer.

Mykstarterfunksjonen reduserer mekanisk belastning og unngår støt i løpet av oppstart og nedbremsing. En spenningsøker kan programmeres for bruksområder som krever høye startmomenter. Forskjellige bremsemoduser er tilgjengelige. Starteren kommer med fire potesionmetre og fire DIP-brytere for justering av de viktigste parametrene. LED-lamper signaliserer driftsstatusen. Parameterisering og diagnose kan utføres gjennom parameterbokser eller med en PC, ved hjelp av gratisprogramvaren NORD CON. NORDs fullstendige distribuerte elektronikkprogram, som også inkluderer seriene SK 180E og SK 200E av frekvensomformere, gir deg fordelen av et uniformt driftskonsept.
 

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne