www.engineering-norge.com
Norgren

Norgren vil presentere høykvalitetskomponenter og fullstendige systemer for CNG-industrien ved NGVA Europe

Den internasjonale markedslederen innenfor teknologiene pneumatisk bevegelse og væskekontroll, Norgren, vil presentere sine komponenter og systemløsninger for industrien for komprimert naturgass, ved NGVA Europe, i Gøteborg 11. – 13. Juni (stand C15).

Norgren vil presentere høykvalitetskomponenter og fullstendige systemer for CNG-industrien ved NGVA Europe
Norgren kommer til å fremheve innovasjoner innenfor to nøkkelbruksområder – ventilmanifolder for prioritetspaneler og dispenserkontroll og høytrykksregulatorer og proporsjonalventiler for CNG-trykkontroll. Nøkkelprodukter som vil vises frem er CNG-ventilmanifoldløsninger og høyttrykkskontrolløsninger.

Jon Taylor, global sektorleder for energi ved Norgren sier: «NGVA Europe er Norgrens ideelle plattform for å kunne vise frem sine markedsledende energiløsninger til den globale CNG-sektoren. Vi har et uovertruffent utvalg av høykvalitetskomponenter og fullstendige systemløsninger som leverer ingeniørfordeler ved å møte de spesifikke kravene til industrien for komprimert naturgass.

Med driftstrykk på opp til 350 bar er alle designet for å øke energieffektiviteten, forbedre miljøet med å forenkle leveransen av CNG til kjøretøy, fjerne svinn og optimere sikkerheten ved CNG-leveransesystemer.»

CNG-manifoldløsninger
Med 75 års erfaring innenfor produksjonen av avanserte magnetventiler kan Norgren være sikre på påliteligheten og ytelsen til sine produkter, nå leverer de også verdiøkende løsninger ved å kombinere selskapets utprøvde ventilteknologi inn i skreddersydde ventilmanifolder.

Typiske systemer som finnes i prioritetspaneler og dispensere bruker CNG for å drive roterende aktuatorer, som deretter åpner og stenger kuleventiler. Alternativt installeres en infrastruktur med komprimert luft hvor den komprimerte luften brukes for å drive den roterende aktuatoren.

Ved å bruke Norgren-løsninger – som består av manifoldløsninger fra Buschjost – blir hver CNG-linje som tidligere bestod av en kuleventil, roterende aktuator og pilot-magnetventil byttet ut med en magnetventilmanifold med integrerte tilbakeslagsventiler og filtre. Fordelene inkluderer en betydelig økning i systempålitelighet, reduserte installasjonskostnader, forenklet vedlikehold, null gassvinn ut i atmosfæren, ingen behov for en infrastruktur med komprimert luft, begrenset antall komponenter og fester og ferre potensielle lekkasjesteder. CNG-manifoldløsningen består vanligvis av tre, seks eller elleve stasjonsmanifolder, avhengig av bruksområdet.

Høytrykkskontrolløsninger
Norgren tilbyr utprøvde løsninger for høyttrykk gasskontroll på utgangen av kompressoren og i nedstrøms trykkreduksjonsområdene slik som dispenseren. Produktene på standen til Norgren vil bestå av høyttrykkskontrolløsninger fra Norgrens IVP-serie med fjærbelastede regulatorer som kontrollerer utgangstrykket over et utvalg av inngangstrykk og -flyt samt topplastede regulatorer som fungerer på samme måte, men bruker trykket i toppen på regulatoren for å gi kraften til kontrollelementet.

Fra Norgrens IMF-utvalg vil det også vises fram proporsjonale trykkontrollventiler og topplastede regulatorer som kontrollerer utgangstrykket igjennom et elektrisk signal. I tillegg vil en kunne se trykkavlastningsventiler hvor ventilen åpnes til atmosfæren hvis trykket overskrider et forhåndsinnstilt nivå.

For mer informasjon, besøk www.norgren.com.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne