www.engineering-norge.com
Seco Tools

Spar tid og øk produktiviteten med den nye Seco Assistant-appen fra Seco Tools

Seco Assistant gir deg produktinformasjonen og verktøyene du trenger, rett i hånden uten at du trenger å foreta noen internettsøk eller bla i kataloger, selv når du er koblet fra nettet.

Spar tid og øk produktiviteten med den nye Seco Assistant-appen fra Seco Tools

Seco Assistant app.jpg

Seco Assistant har skjæredatakalkulator som gir deg informasjon om dreie-, frese- og boredata for alle merker, inkludert mating, skjærehastighet og avsponing. Verktøysammenligning gir deg Seco-verktøyanbefalinger og alternativer til andre produsenters skjær, mens funksjonen Suggest (Foreslå) hjelper deg med å finne riktig verktøy og bearbeidingstrategi for en bestemt jobb.

Du kan søke etter produkter med artikkelnummer, betegnelse eller kvalitet, eller ganske enkelt skanne koden på emballasjen.

Appen er utviklet for maksimal brukervennlighet med en liten nedlastingsstørrelse og et enkelt og klart grensesnitt. Hvis du ikke har en internett-tilkobling, kan du fortsatt søke etter Seco produkter eller bruke kalkulatorene mens du er frakoblet.

Seco Assistant strømlinjeformer det daglige arbeidet med maskinering ved å kombinere viktig informasjon og verktøy med de beste brukeropplevelsene. Med praktiske verktøy som er enkle å navigere i, er informasjonen du trenger, alltid lett tilgjengelig.

Skann QR-koden eller gå til App Store for å laste ned Seco Assistant.

Spar tid og øk produktiviteten med den nye Seco Assistant-appen fra Seco Tools

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne