www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

SK 180E: Nye desentraliserte frekvensomformere fra NORD DRIVESYSTEMS

NORD DRIVESYSTEMS lanserer SK 180E som er direktemontert på asynkrone motorer og som utfyller SK 200E serien av frekvensomformere. Med utprøvd ISD-vektorkontroll er SK 180E enda mer kostnadseffektiv enn det tidligere utvalget av desentraliserte enheter. Den nye omformeren fokuserer på kjernekravene til hastighetskontroll og effektivitet. Den kommer med to analoge innganger og integrerte prosess- og PI-kontroller-funksjoner og den kan kontrollere enkle drivanvendelser. Den passer både for enkeltstående variable hastighetsstyringer og for synkronisert operasjon med flere enheter. Et typisk eksempel på sistnevnte: distribuerte horisontale transportsystemer som ikke krever tilbakemelding om posisjon eller encoder, ingen spesielle sikkerhetsfunksjoner eller bremsemotstandere og for motoreffekter fra 0,25 til 2,2 kW.

SK 180E: Nye desentraliserte frekvensomformere fra NORD DRIVESYSTEMS
Illustrasjon: Den nye SK 180E omformeren fra NORD DRIVESYSTEMS muliggjør fullautomatiske drivløsninger, både som enkeltstående og synkroniserte systemer
 
SK 180E inneholder også alle de nødvendige funksjonene for mange bruksområder for vifter og pumper. Her kan den spare opp til 30 % energi ved hjelp av automatisk magentiseringsjustering under delbelastning. Den kommer med klasse C1 støydempning og en lekkasjestrøm på under 16 mA, SK 180E kan til og med brukes i boliger og forretningsbygg i nesten alle verdens land. For bruk i mobile pumper, kverner eller blandere finnes det tilgjengelig variable frekvensomformere med vanlige strømkontakter. Omformerne har overbelastningsreserver på 150 % i 60 sekunder og over kortere perioder opp til 200 %. All distribuert drivelektronikk fra NORD følger det samme enkle og allsidige driftskonseptet: de kan programmeres direkte igjennom parameterbokser eller via en datamaskin ved bruk av gratisprogramvaren NORD CON. Parametrene kan raskt eksporteres til andre enheter med det den interne systembussen eller Ethernet-grensesnitt.

I tillegg til SK 180E og SK 200E, som også kan kontrollere diagonale og vertikale transportoppgaver med sikkerhetskrav opp til SIL3, inkluderer NORDs desentraliserte løsninger også den meget økonomiske SK 135E direktemonterte myk- og reversstarter som kan utføre enkle bryteroppgaver innenfor logistikk og transport.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne