www.engineering-norge.com
EPLAN

Ny iPhone- og iPad-app for Eplan Data Portal

Velge komponenter direkte fra telefonen i tilfelle feil eller vedlikeholdskrav? Dette fungerer med den nye Eplan Data Portal-appen som nå er tilgjengelig på to språk fra iTunes Store. Den gir brukere tilgang til over 230 000 komponenter i portalen. Den intelligente handlekurven overfører dataene som er samlet inn i det originale Eplan-prosjektet, om kunden har en vedlikeholdsavtale på EPLAN programvare.

Ny iPhone- og iPad-app for Eplan Data Portal
Bilder 1: EPLAN Data Portal app

Mobile programmer for iPad og smarttelefoner er populære. Løsningsleverandør Eplan har nå utviklet en gratis dataportal-app for iPhone og iPad som kommer til å være klar på Internett til Hannover-messen. Den vil la brukere velge komponenter på en mobil basis, dvs. direkte fra mobilen eller ipaden. Omfattende filtermuligheter gjør det enklere og raskere å finne riktige komponenter for service og vedlikehold. Hvis komponenter må byttes ut kan de velges direkte i appen på anleggsstedet. Hvis en produsent har fjernet delen fra sitt utvalg kan en alternativ del finnes raskt og enkelt. Så snart den er i kurven så er delen klar og den kan overføres direkte til prosjektet på kontoret. Dette forsikrer at dokumentasjonen reflekterer maskinens «som bygd»-status og alt passer logisk i sammen. Anleggs- og prosjektetdokumentasjonen er konsistent og sømløs.

Konfigurasjon med ekstra bekvemmelighet

Deldataene gir betydelig verdiskapning, selv ved konfigurasjonsstadiet: I tillegg til kommersiell informasjon gir Eplan Data Portal også logisk informasjon, for eksempel kabinettmakroer eller 3D-makroer for kabinettkonstruksjon. En av hovedfordelene for app-brukere er datavisningen i 3D. Fra nå av kan komponenter enkelt vises fra alle sider med fingertuppkontroller på en berøringsskjerm. Konfigurasjonsingeniører gis en optimal visuell støtte for installasjonsplasseringen i kabinettet som skal utvikles.  Dette gir en effektiv konfigurasjon i ingeniørprosessen og en betydelig ekstrabonus når det gjelder brukervennlighet.

Fordeler for produsenter

Den nye appen tilbyr også potensiale for komponentprodusenter. Salgsansatte får tilgang til komponentdataene som er lagret på den direkte og de kan utheve potensiale i integrert ingeniørarbeid for sine kunder. Ekte komponenter med integrerte prosjektdata slik som ordreinformasjon, grafisk representasjon og mer detaljert informasjon i det konvensjonelle Eplan-formatet betyr ekte verdiøkning for alle. Det er et uslåelig salgsargument for produsenter, og brukere kan dra fordel av høykvalitets ingeniørdata. 
 
Eplan og apper, historien fortsetter

Eplan presenterte sitt første mobilprogram for to år siden. En info-app og eplanet-appen for deres interne kundemagasin er allerede tilgjengelige på to språk for Apple og Android og spesialistene i Tyskland utvikler fremdeles flere. Bruker kan se frem til fremtidige tekniske utviklinger innen sektoren for mobile programmer.

Mer informasjon og en direktelink på: www.eplan.de/app

Ny iPhone- og iPad-app for Eplan Data Portal

Bilder 2: Mobile komponenter og enhetsdata fra forskjellige produsenter kan velges og overføres til prosjektet med Eplan Data Portal-appen.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne