www.engineering-norge.com
Alfalaval News

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Tre av de viktigste faktorene for å gjennomføre service med minimale avbrudd i produksjonsprosessen er hastighet, kvalitet og pålitelighet i leverandørkjeden for reservedeler.

Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Originale servicesett for hygienisk væskehåndtering fra Alfa Laval inneholder alle nødvendige reservedeler for å takle havarier, reparasjoner og planlagt forebyggende vedlikehold – raskt!

For å yte optimal service og sikre rask respons på anmodninger om reservedeler tilbyr Alfa Laval servicesett for hygiensk væskehåndtering som kan bestilles enkelt og praktisk fra vårt globale nettverk av kanalpartnere.


Servicesett for hygienisk væskehåndtering med reservedeler: Alt på ett sted for raskere gjennomført service

Det er betydelige fordeler med servicesett fremfor enkle reservedeler:

  • De er kostnadseffektive og praktiske – bestill ett servicesett i stedet for mange enkeltstående artikler med mindre emballasje og administrasjon
  • De reduserer kompleksiteten med hylleplass og lagre – hvert servicesett har et enkelt artikkelnummer som overflødiggjør behovet for et stort reservedelslager
  • De leveres komplette med en håndbok som inneholder alle relevante QR-kodekoblinger

Hva inneholder esken?

Alle originale servicesett fra Alfa Laval inneholder relevante slitedeler, f.eks. akseltetninger og elastomerer, og pakkes og sendes sammen for levering med fullstendige instrukser og koblinger til praktiske videoer om service og vedlikehold. De fjerner behovet for å skaffe enkeltstående reservedeler og bidrar til at service gjennomføres raskt og trygt.

– Vi har et globalt nettverk av kyndige servicepartnere som kan bistå med forebyggende vedlikehold eller umiddelbar service ved havarier, sier Clement Larsen-Ledet, Global Service Sales Manager. – Med dette servicetilbudet og konseptet med servicesett kan vi derfor sikre kundene våre minimale avbrudd i produksjonen og optimal sikkerhet ved å yte service med en uslåelig kundeopplevelse.

Forenkle og gjennomfør raskere service:

https://www.alfalaval.no/service-og-support/service-overview/vedlikeholdsarbeid/servicekits/

www.alfalaval.no

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 15 000+ IMP-følgerne