www.engineering-norge.com
EPLAN

Eplan EEC One: Ny versjon, fler språk

Den nye versjonen av Eplan Engineering Center One (EEC One) som er basert på mottoet «Integrert industri» er ikke kun den individuelle disiplinspesialisten som kombineres for å skape en helhetlig løsning. EEC One har nå også flerspråklig funksjonalitet som fjerner nasjonale begrensninger og dermed forsikrer forbedret integrering for automasjon på den internasjonale scenen. Kunder bruker programvaren for å automatisk skape elektriske og hydrauliske diagrammer, nå også på russisk eller kinesisk.

Eplan EEC One: Ny versjon, fler språk
Bilder: EEC One har nå flerspråklig funksjonalitet for å fjerne nasjonale begrensninger, dette forsikrer forbedret integrasjon for automasjon på den internasjonale scenen.

Hovedelementene i denne nye utviklingen er enda dypere integrasjon inn i Eplan-plattformen og forbedret internasjonal orientering med fire flere programvarespråk. Den eksisterende integrasjonen med støtte for verdisett, varianter og skriptteknologi har også blitt utvidet. I fremtiden vil brukere få tilgang til deldatabasen i Eplan-plattformen direkte fra EEC One. Utvalgte deler og deres egenskaper tilpasses direkte i EEC One og kan brukes for videre automasjonsformål. Fordelene er tydelige: Økte automasjonsnivåer for skjematisk produksjon, redusert manuelt arbeid og færre feil, i tillegg til mer brukervennlig operasjon. Den nye versjonen støtter selvfølgelig den nåværende Eplan-plattformen 2.2.
 
Automasjon med kompatibel fremstilling
Selskap som er aktive på markedet i USA må konfigurere sine systemer og anlegg, ikke bare for å overholde IEC-standarder, men de må også effektivt mestre stige-teknologien. Den nye versjonen av EEC One skaper diagrammer tilpasset denne typiske amerikanske standarden. Enkelt bytte mellom IEC- og stige-visning er også en bonus. Avhengig av innstillingen i EEC One blir planene enten opprettet automatisk enten til IEC-standarden eller basert på stige-teknologi. Det praktiske fordelen:  forskjellige markeder kan betjenes fra en enkel datakilde. 


Multitalent, nå på 6 språk
Med fire nye språk (fransk, spansk, russisk og kinesisk) er EEC One skapt for det globale markedet. I sammen med Eplan-plattformen kan konfigurasjonsingeniører nå automatisk opprette prosjekter på sine egne språk. Fordelen: Språkbarrierer fjernes og effektivitetsgraden til programvaren økes. Internasjonale selskaper som jobber på tvers av landegrenser vil sette pris på den nye versjonen, Eplan Engineering Center One (EEC One) har i løpet av et år allerede etablert seg i Tyskland og i engelsktalende land.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne