www.engineering-norge.com
EATON

Nye signaltårn - for bedre sikkerhet og effektivitet for maskiner og systemer

Den diversifiserte industriprodusenten Eaton tilbyr nye signaltårn med forbedret funksjonalitet. Standardversjonen SL7 og den mindre varianten SL4 sikrer utmerket synlighet. Disse gjør det mulig for operatører å identifisere feil raskere og dette øker derfordriftsikkerheten. Det kreves ingen verktøy for montering eller demontering siden signaltårnet har smarte bajonettfester som gjør at monteringstiden blir minimal.

Nye signaltårn -  for bedre sikkerhet og effektivitet for maskiner og systemer
Illustrasjon: De nye SL7 og SL4 signaltårnene fra Eaton, lysere, kraftigere og mer effektive

Signaltårnene kommer med moduler som består av en sokkel og en eller flere lys- og lydmoduler. Opp til fem moduler kan kombineres individuelt i et tårn. 
 
Signalindikering fra et signaltårn må alltid være entydig og straks gjenkjennelig, selv på avstand. Eaton har derfor forbedret indikasjonsstyrken til signaltårnene. Bruken av LED og høyytelse LED (kun SL7) gjør dem lysere. LED er tilgjengelige i versjoner for 24 V, 120 V og 230 V og høyytelse LED i 24 V. Et bredt utvalg av signaler er tilgjengelige for å sikre optimal indikasjon: Lysmodulene finnes i seks forskjellige farger og en voluminnstilling justerbar opp til 100 dB. Dette muliggjør også bruk i miljøer med mye støy. De individuelle lysmodulene er tilgjengelige i alle viktige farger: rød, gul, grønn, blå, klar og nå også i oransje. Dette gjør at signaltårnet kan brukes over hele verden.
 
Monteringen og demonteringen av signaltårnene, spesielt ved transport av maskiner, pleide å involvere mye arbeid. Det nye hurtigmonteringssystemet med bajonettfester gjør prosessen lettere og opp til 50 % raskere og reduserer dermed monteringskostnader. Den nedre modulen (basismodul) tilkobles kun én gang elektrisk og den er permanent festet med skruer til maskinen. I tillegg til de forskjellige modulene finnes det et bredt utvalg av monteringsbrakketter og vinkler tilgjengelig. 
 
Siden installasjonsplassen på mange maskiner er begrenset, tilbyr Eaton også et plassbesparende 40 mm bredt SL4 signaltårn i tillegg til standardtårnet SL7. Uavhengig av om monteringen innebærer lav takhøyde, eller en horisontal montering med dobbel base, tillater SL4 med opp til 10 signalmoduler fleksibel bruk selv i begrensede områder.
 
Alle signaltårn er robuste og er beskyttet i henhold til IP66. Signaltårnene kan kobles til SmartWire-DT for intelligent dataoverføring. Forhåndsvarselfunksjonen til disse signaltårnene gjør dem til et viktig element av dette integrerte konseptet siden de gir tidlig informasjon, dette gjør det mulig for operatøren å unngå feil på en maskin før de oppstår og derfor opprettholde produksjonen. 
 
Mer informasjon: www.eaton.no

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne