www.engineering-norge.com
NORD Drivesystems

Mikronettstedet food.nord.com er optimert for mobile enhet

NORD DRIVESYSTEMS produserer høyytelse, kostnadseffektiv drivteknologi for næringsmiddelindustrien som oppfyller strenge hygienekrav. Mikronettstede http://food.nord.com, som er spesielt utviklet for dette industriområdet har nå blitt optimert for mobilbruk (iPhone, Android smarttelefoner Blackberry osv.) Et tilpasset layout forsikrer utmerket lesbarhet og enkel navigasjon. Det dedikerte mikronettstedet, som presenterer sektorspesifikke løsninger og produkter, gir rask tilgang til alle passende drivsystemer for matindustrien.

Mikronettstedet food.nord.com er optimert for mobile enhet
Illustrasjon: food.nord.com tilbyr nå også en tydelig strukturert introduksjon til drivløsninger for næringsmiddelindustrien gjennom nettbrett eller smarttelefoner.

NORDs produktportefølje inkluderer næringsmiddelversjoner av girmotorer som er 100 % oljetette, hygieniske og pålitelige. I 2012 introduserte NORD næringsmiddelgodkjente modeller av flere girenhetstyper. Det næringsmiddelgodkjente designet er basert på glatt overflate uten spalt pr og hulrom hvor smuss og vann kan samle seg. Rengjøringsmidler vaskes enkelt av i alle montasjeposisjoner. Kombinert med kostnadseffektive aluminiumsmotorer med glatt overflate, blir girenhetene til komplette hygieniske girmotor løsninger som kan dra fordel av tilleggsbeskyttelse mot korrosjon ved NDStupH overflatebehandling. Med NSDtupH-behandlingen får aluminiumsprodukter en korrosjonsmotstand som likner utførelser i rustfritt stål. Spesielle tillegsopsjoner er tilgjengelige for hele produktutvalget, inkludert tilpasning for drift i et utvidet temperaturområde, beskyttende overflater med fem års garanti og spesielle smøremidler.

  Be om mer informasjon…

LinkedIn
Pinterest

Bli med de 155 000+ IMP-følgerne